“Va per tu, Marc”

19-12-2016
Actualitzat: 19-12-2016 9:47
  • “Va per tu, Marc”

El Lleida B va aconseguir ahir una gran victòria (0-2) en un camp complicat com el del Sant Ildefons, en el qual fins al moment no havia guanyat, i li va dedicar el triomf al juvenil Marc Resa. Aquest es troba ingressat a l’UCI després de ser operat d’urgència el cap de setmana passat, al rebre un fort cop al cap en el partit que disputava amb el Juvenil A. El jugador de Tremp està rebent moltes mostres de suport, i l’equip filial, del qual ell ha format part, també va voler donar-li ànims. Els de Gerard Albadalejo van tornar a demostrar la seua fortalesa fora de casa, on estan tenint millors resultats que a casa. El seu plantejament va superar el del conjunt barceloní i els dos gols de Pau i Peco a la primera meitat van aplanar el camí cap al triomf.

El matx va començar molt de cara per al Lleida B, que va veure com s’avançava en el marcador en el minut 4 gràcies al gol de Pau. El jugador lleidatà va rematar a les malles el llançament d’un córner al segon pal, en una jugada assajada que va sortir a la perfecció. El Sant Ildefons estava pressionant a dalt, però el Lleida B no tenia problemes per superar la línia defensiva del rival. El filial va ser molt superior en els primers vint minuts, encara que després el matx es va igualar. Tanmateix, el Lleida va tenir moltes ocasions per fer el segon a la primera meitat.

Les més clares, un u contra u amb el porter de Borda i una rematada de cap de Marcel que, sol davant de porteria, no va ser capaç de marcar. El Sant Ildefons, per la seua part, no va gaudir d’ocasions clares. Finalment, al minut 38, Peco després d’un contraatac, va agafar el rebuig de la defensa per marcar el 0-2 amb el qual s’arribaria al descans. Javi Gómez, el tècnic local, va reconèixer després del xiulet final el mal joc dels primers 45 minuts: "Hem tirat la primera part a les escombraries." A la segona part, el Lleida B només havia d’administrar la renda, i així ho va fer. Amb un 4-4-2 i amb l’equip molt organitzat, no va haver de patir mai per la victòria.

És cert que el duel va canviar respecte a la primera meitat, però el Sant Ildefons va continuar sense iquietar excessivament l’àrea rival. Les dos oportunitats més clares amb què va comptar, una pilota que es va estavellar al pal al minut 70 i, ja al tram final, un tret llunyà que no va trobar porteria. L’expulsió de Pau quan faltaven deu minuts per al final semblava que podia posar una mica d’emoció a l’encontre, però la defensa blava va ser impecable com ho havia estat anteriorment i no va donar cap facilitat als locals.

Amb aquest resultat, el Lleida B suma 23 punts i és sisè en la classificació.

"La primera volta està sent molt bona"

L’entrenador del Lleida B, Gerard Albadalejo, es va mostrar molt satisfet amb l’actuació dels seus jugadors: "Estic molt content perquè el partit ha sortit com l’havíem plantejat durant la setmana. Havíem d’igualar la seua intensitat modificant errors del passat i així ha estat. Ens hem avançat aviat en el marcador i hem sabut administrar molt bé l’avantatge." El tècnic barceloní va fer així mateix balanç del que va de temporada: "La primera volta està sent molt bona. Només ens queda sumar més punts a casa, que només en tenim sis, però n’hem aconseguit molts a fora, la qual cosa no és normal en un filial. Estic content amb els 23 punts."