Benvingut setembre! Tornada a la rutina laboral i alimentària

Benvingut setembre! Tornada a la rutina laboral i alimentària

dilluns 08 de setembre 2014 - 13:00
Benvingut setembre! Tornada a la rutina laboral i alimentària

Un cop els nens comencen l’escola tots ens reorganitzem, posem ordre a la nostra alimentació i reajustem els horaris de pràctica d’esport. És una de les propostes més escoltades a qualsevol lloc, el comentari més típic, propostes semblants a les que un es fa quan comença l’any nou i després d’haver passat uns dies festius bastant carregats d’energia alimentària.

La majoria de nosaltres necessitem posar el nostre cos a ritme dels horaris marcats pel dia a dia. A nivell alimentari es tracta simplement de posar ordre als nostres horaris i seguir o començar a moure’t per aconseguir el benestar corporal desitjat, el que anomenem binomi alimentació-esport.

Quines recomanacions alimentaries et podem fer per engegar “l’any escolar” correctament?

Oblida’t de la paraula Dieta i menja correctament, comencem fent les 5 menjades al dia: esmorza correctament, recorda fer el mig matí i el berenar sempre i fes el dinar i el sopar complerts.

Recorda prendre verdura i hortalisses dos cops al dia i fruita tres cops al dia.

En quan a làctics et recomanem un got de llet al dia i dos iogurts.

Recorda la hidratació diària: 1,5 a 2 litres d’aigua al dia.

Et recomanem una cuina senzilla amb colors variats, aliments de temporada i equilibrats.

En quan a esport, oblida’t de passar de zero a mil, progressa i fes constància. Comença amb 30 minuts d’exercici diari o si més no uns quants dies per setmana.

Així doncs, amb aquests 4 consells esperem que comenceu amb energia l’últim trimestre de l’any!

Comparteix-ho

Sobre l'autor

imatge de laiamosella
Sóc diplomada en Nutrició Humana i Dietètica i emprenedora. Treballo des del 2002 en el camp de la reeducació alimentària, ajudar a canviar hàbits alimentaris és un dels aspectes més enriquidors de la meva feina. Al 2012, juntament amb Isolda Nogareda, creem Diet à Porter, un espai de nutrició a la xarxa, des d'on contribuïm en la millora de la salut i en la reeducació alimentària. M’encanta fer esport estant en contacte amb la natura i la neu. Pujar muntanyes amb els esquís o els grampons als peus, em dóna força per estar sempre al 100%.
Segueix-me :

Altres entrades del autor