BUYBYEgo, avançar per sobreviure en un món digital

BUYBYEgo, avançar per sobreviure en un món digital

dissabte 28 de juliol 2018 - 11:45

L’Emma i el seu equip ho tenen clar: si hi ha quelcom que té valor en la societat actual són els algoritmes que permeten el creuament de dades i l’establiment de sinèrgies que ens faciliten la vida. Però ella i el seus socis són mil·lenials i treballen en un sector en el qual costa d’entendre la necessitat de les aplicacions informàtiques. Si bé les explicacions són ben rebudes quan es donen, no tothom està disposat a escoltar-les. I el que és més difícil de tot: fer arribar al públic jove, el reeiximent del petit comerç a través del mòbil.

Tant és així, que el seu pla de màrqueting, de moment, es basa en el boca-orella, que al cap i a la fi, és el que ha funcionat tota la vida. BUYBYEgo, és una aplicació que permet encomanar la compra en els petits comerços (de moment, de Balaguer, però amb un clar objectiu d’expansió cap a Lleida ciutat i les comarques de la vora), una aplicació que facilita la vida a totes les generacions.

Cal entendre, però, que allò tradicional es mescla de manera perfecta amb les últimes tecnologies, cosa que fa evident que no són dos mons incompatibles. BUYBYEgo, té una meta cristal·lina, que és el salt de l’autèntic comerç de proximitat i KM0 al món digital. 

Als que no som de Balaguer, i encara no en podem gaudir, només ens cal una mica de paciència per entendre que aviat serà una realitat en altres indrets.

Sort a l’equip BUYBYEgo en aquesta aventura que han emprès!

Comparteix-ho

Sobre l'autor

imatge de elisendaboldu
Vaig començar la meva trajectòria professional en el món de l’edició i la publicitat, però finalment, va ser el món de l’educació que em va obrir les seves portes. Treballar en contacte directe amb persones és el que més m’ajuda a créixer en tots els sentits.
Segueix-me :

Altres entrades del autor