CONVERSES AM JO MATEIX - COTXE I LLIBERTAT

CONVERSES AM JO MATEIX - COTXE I LLIBERTAT

dijous 29 de setembre 2022 - 17:15

PARA LEERLO EN CASTELLANO

 

#Sintopetit .- Et veig molt capficat
 

@Jo .- Vull un cotxe i no tinc diners.
 

#Sintopetit .-¿Per què vols un cotxe?
 

@Jo .-Diuen que et dóna més llibertat
 

#Sintopetit .- Ja se que em diràs que sóc un borinot, un emprenyador, un..., però no ho tinc gens clar això de què un cotxe et doni més llibertat. Jo en tinc, i sí, em permet fer més coses i arribar als llocs en menys temps, sí, però això no és més llibertat, he de pagar un preu, estar esclau de l'assegurança, del combustible, del impostos, que no són pocs, de l'I.T.V., del motor i les avaries, de l'embragatge, del frens, de les rodes, dels amortidors, de la cadena o corretja de distribució, a no fer infraccions, del canvi d'olis i filtres, de la bateria, etc., etc. Jo, a tot això en dic pèrdua de llibertat per estar esclau del cotxe.
 

@Jo .- "Cap de cony" , ¡¡¡ja m'estàs posant de mala hòstia!!!
 

#Sintopetit .- Crec que al cap del cony hi ha el clítoris i jo no en tinc, de clítoris, ni ho sóc, tinc altres coses, algunes són rodones i no boten.
 
Sinto petit 25/09/2022

Comparteix-ho

Sobre l'autor

imatge de lojepic_1952
Em defineixen de moltes maneres. Sóc d'aquelles persones que puc crear grans passions o grans odis, donat que no m'agrada la hipocresia, i procuro no practicar-la. Garriguenc de soca arrel. Sexagenari enamorat de les Garrigues. Aprenent de tot i mestre de res. Pot ser que una explicació feta per un frare, i de la seua persona, ja fa molts anys, doni una visió més real de mi: "CORS A BOCINS NO EN VULL, DONCS, QUAN JO OFEREIXO EL MEU, L'OFEREIXO SENCER". També diuen que sóc raret.
Segueix-me :

Altres entrades del autor