El mètode CREA de les oportunitats

El mètode CREA de les oportunitats

dilluns 01 d'agost 2022 - 18:45

Quan algú et comunica que el seu llibre veurà la llum per Sant Jordi i que signarà en una parada de Passeig de Gràcia és probable que l’instint et porti a pensar que està de sort, que els astres s’han alineat i que la fortuna ha tocat la seva porta...

Aquest és potser el sentiment o la sensació que ens envaeix si no aprofundim en els fets i en la trajectòria. En esbrinar com ha pogut arribar fins aquí, què ha fet ell que no hagin fet altres persones que també són o serien capaces d’escriure un llibre.

I la resposta està en el llibre mateix. En “El mètode CREA de les oportunitats” on l’Oriol desgrana un per un els passos que cal seguir perquè aquelles idees, aquelles il·lusions i aquells somnis que tots tenim fructifiquin i perdurin.

Fa més de vint anys que conec l’Oriol Brutau i per a mi és una persona que definiria de la manera següent: meitat mestre, meitat aprenent, perquè mostra el mateix entusiasme quan parla que quan escolta. Perquè és capaç d’aprendre de tot i de tothom i de sintetitzar en quatre paraules les idees que molts de nosaltres tenim. Prova d’això n’és el seu llibre: un compendi d’experiències personals i alienes que permeten trobar la clau per dur a terme els propis propòsits i materialitzar les il·lusions.

Al llarg de tots aquests anys hem tingut moltes converses, i tot i que en algunes d’elles hem discrepat en opinions, l’essència generosa ens ha permès enriquir-nos sempre.

Val la pena llegir-lo, perquè és de lectura entranyable i ràpida, perquè és un llibre que permet recordar el que moltes vegades oblidem i és que només nosaltres mateixos som els amos del timó de la nostra vida, i que qualsevol ocasió és bona per crear oportunitats.

Em permetré una llicència, que és la d’afegir aquella R al final del CREA, no com ell proposa en el darrer capítol sinó essent la R de riure, perquè si una cosa ens ha salvat en moltes ocasions ha estat el sentit de l’humor que ha permès donar el tomb a situacions dramàtiques.

Gràcies Oriol per compartir la teva experiència. I sobretot, gràcies per fer-ho d’una forma tan amena i agradable.

A tots i totes les que cerqueu una lectura per aquest estiu, El mètode CREA és una opció excel·lent. De ben segur que afrontareu el nou curs amb noves perspectives. 

Comparteix-ho

Sobre l'autor

imatge de elisendaboldu
Vaig començar la meva trajectòria professional en el món de l’edició i la publicitat, però finalment, va ser el món de l’educació que em va obrir les seves portes. Treballar en contacte directe amb persones és el que més m’ajuda a créixer en tots els sentits.
Segueix-me :

Altres entrades del autor