Els gelats dins d’una alimentació equilibrada. Gaudeix de l’estiu!

Els gelats dins d’una alimentació equilibrada. Gaudeix de l’estiu!

divendres 08 d'agost 2014 - 11:45

Creus que els gelats són tant calòrics com molta gent pensa?

Aquí us escric quatre línies sobre com interpretar els gelats i a quina hora del dia us aconsellem prendre’ls per tal de continuar cuidant la línia durant l’estiu. Gelats, sorbets i granissats, ideals per a berenar i a la vegada refrescar-nos!

Els classificarem en tres grups: Gelats per postres, gelats per berenar i gelats cremosos. En el mercat hi ha infinitat de gelats i marques, utilitzem aquests de referència per què son els més habituals per la zona de Lleida. De totes maneres, sempre podeu consultar l’anàlisi nutricional del gelat que més us agrada i ubicar-lo a la nostra classificació.

Els gelats que us recomanem per postres, tenen un contingut inferior a 80Kcal per unitat, aquí us en proporcionem alguns exemples: Minimilk® 30kcal, Dracula® 50kcal, Pirulo® 52kcal, Frigopie® 70kcal, Colajet® 79kcal... Aquest grup de gelats els recomanem també com a berenar.

En el grup de gelats per a berenar hi hem classificat aquells que tenen un contingut calòric entre 80 i 200kcal. Entre els quals destaquem: Calippo® 90kcal, Solero Paradise® 102kcal, Gelat de iogurt natural La Fageda® 191,8kcal...

En els gelats cremosos hi agrupem tots aquells gelats amb una energia superior a les 200kcal, dels quals hem de controlar-ne la quantitat! També ideals per a berenar si no estem fent dieta d’aprimament!: Cornetto® 213kcal, Cono Extrem de maduixa i nata® 223kcal, Nestlé Gold® 3 xocolates 242kcal, Magnum clàssic® 277kcal, Magnum ametlla® 297kcal, Maxibon ®329kcal, Negriton ® 340Kcal...

Recordeu que els gelats són opcions de postres i berenars puntuals! Com a dietistes-nutricionistes us recomanem de forma habitual fruita fresca i iogurts.

Simplement saber escollir el moment del gelat o de la fruita i gaudir-lo al màxim!

Bon estiu!

Comparteix-ho

Sobre l'autor

imatge de laiamosella
Sóc diplomada en Nutrició Humana i Dietètica i emprenedora. Treballo des del 2002 en el camp de la reeducació alimentària, ajudar a canviar hàbits alimentaris és un dels aspectes més enriquidors de la meva feina. Al 2012, juntament amb Isolda Nogareda, creem Diet à Porter, un espai de nutrició a la xarxa, des d'on contribuïm en la millora de la salut i en la reeducació alimentària. M’encanta fer esport estant en contacte amb la natura i la neu. Pujar muntanyes amb els esquís o els grampons als peus, em dóna força per estar sempre al 100%.
Segueix-me :

Altres entrades del autor