En català i castellano frases que m'han construït tal com soc

En català i castellano frases que m'han construït tal com soc

diumenge 26 de juny 2022 - 16:15

EN CATALÀ

- Has d'estar cansada, perquè t'has passat el dia passejant per la meva ment.

Wiliam Shakespiere

Certament, n'hi ha dies en què la nostra ment sembla les rambles de Barcelona, per on hi transiten milers de persones amb cares i cossos desconeguts, però que ens fan raonar moltes coses, fins al punt que obrim el calaixet de la tauleta, traiem un plàstic, o similar, per a obtenir-ne un "paracetamol", un got d'aigua i avall que fa baixada.
L'efecte es comença a notar, les persones van marxant, en queda una, tu. Passeges i passeges, no em dius res, ni tan sols em mires, només deixes que els teus sentiments m'embolcallin, m'acaronin, em transportin, ens transportin, al dolç moment on ens fusionem amb una abraçada, un petó i algunes carícies. Te'n vas de la meua ment, em queda tota la teua essència, et duc en volades, fins més enllà de l'infinit dels sentiments, ara i sempre.

A PGFJ

Sinto petit 23/06/2022

Dia de Mart  a 28/06/2022
 

EN CATELLANO

- Debes estar cansada, pues te has pasado el día paseando por mi mente.

Wiliam Shakespiere

Ciertamente, hay días en que nuestra mente parece las ramblas de Barcelona, por donde transitan miles de personas con caras y cuerpos desconocidos, pero que nos hacen razonar muchas cosas, hasta el punto que abrimos el cajoncito de la mesita, sacamos un plástico, o similar, para obtener un "paracetamol", un vaso de agua y abajo que hace bajada.

El efecto se empieza a notar, las personas van marchando, queda una, tú. Paseas y paseas, no me dices nada, ni siquiera me miras, solo dejas que tus sentimientos me envuelvan, me mimen, me transporten, nos transporten, al

dulce momento donde nos fusionamos con un abrazo, un beso y algunas caricias. Te vas de mi mente, me queda toda tu esencia, te llevo en volandas, hasta más allá del infinito de los sentimientos, ahora y siempre.

 

A PGFJ

Sinto petit 23/06/2022

Día de Marte  28/06/2022

 

Comparteix-ho

Sobre l'autor

imatge de lojepic_1952
Em defineixen de moltes maneres. Sóc d'aquelles persones que puc crear grans passions o grans odis, donat que no m'agrada la hipocresia, i procuro no practicar-la. Garriguenc de soca arrel. Sexagenari enamorat de les Garrigues. Aprenent de tot i mestre de res. Pot ser que una explicació feta per un frare, i de la seua persona, ja fa molts anys, doni una visió més real de mi: "CORS A BOCINS NO EN VULL, DONCS, QUAN JO OFEREIXO EL MEU, L'OFEREIXO SENCER". També diuen que sóc raret.
Segueix-me :

Altres entrades del autor