"Kingsman: servicio secreto": aventures destraleres

"Kingsman: servicio secreto": aventures destraleres

diumenge 15 de març 2015 - 10:00
"Kingsman: servicio secreto": aventures destraleres

Qui no hagi vist mai una pel·lícula d'aventures i acció amb un protagonista que ha de salvar el món és que viu en un altre planeta. Kingsman: servicio secreto ens presenta una paròdia fresca i desmarxada al voltant del gènere que et permet passar una estona ben divertida. Si la part més entretinguda i descarada del James Bond és la que sempre us ha agradat més, sense cap mena de dubte aquesta és la vostra oportunitat per cargolar-vos de riure davant l'estrafolària caricatura que se'ns presenta.

Amb un esquema típic de situacions al límit del temps i sense cap tipus de concessió a les lleis de la física es van succeint els diferents episodis (amb una primera part que té breus moments de caiguda) per entrar en un crescendo i una mascletà final digna del "caloret faller" més Barberià amb tots els excessos que això comporta.

Amb unes interpretacions digníssimes dels veterans Michael Kaine, Colin Firth i en Samuel L. Jackson en el paper de dolent-dolent, un muntatge encertadíssim i dinàmic que garanteix un divertiment continuat i una combinació d'humor planer amb multitud de referents irònics s'aconsegueix un producte ben acabat i polit que compleix perfectament amb les expectatives per tal de gratificar a un ampli espectre de públic. Voldria referir-me particularment a les escenes d'acció i violència, les quals  ofereixen un rodatge i  un muntatge mil·limetrats. Especialment la  que es desenvolupa dins una església. Totes aquestes escenes superen amb l'excés i la paròdia el perill que puguin resultar excessivament salvatges.

En definitiva, una mostra del millor cinema d'entreteniment britànic en el qual la controlada desmesura i la ironia allunyada de l'estridència se'ns mostra en un passatemps de qualitat a pesar que algun purista us pugui insistir  que es tracta d'un pastitx de clixés sense cap transcendència. (7/10)

Comparteix-ho

Sobre l'autor

imatge de MacPelegri
Exdocent i amant a temps parcial del cinema com a experiència vital, emotiva i onírica. Fugitiu dels meus fantasmes als quals intento deixar sempre fora de la sala.
Segueix-me :

Altres entrades del autor