Ros vs Camps (Part 1)

Ros vs Camps (Part 1)

dijous 19 de febrer 2015 - 10:00

Falten tres mesos per les eleccions municipals, les que des d’un punt de vista periodístic aporten més hores i més intensitat de treball. Aquelles que a un professional de la comunicació fan vibrar. Donats els últims esdeveniments aquests tres mesos seran apassionants a Lleida ciutat. I més tenint en compte l’any electoral que s’espera per aquest 2015, amb el 27-S i les generals.

Què passa a Lleida? Què passa a la Paeria? Què passa al PSC? Una pregunta que personalment fa mesos que em faig. I a mesura que passa el temps i s’apropa LA data, vaig observant les estratègies per intentar salvar els mobles. L’últim affaire el trobem entre Àngel Ros i Marta Camps. Una relació de més de deu anys vinguda a menys en el darrer any i mig. Per què? Perquè només hi ha una cadira per dos culs.

On son els interessos de ciutat? Jo només escolto les ganes de ser alcalde/-essa. I em pregunto: per què? Per què les cadires agraden tant? Tanta vocació política i de bé per la ciutat hi ha? Donant un cop d’ull a la vida política més enllà de Lleida, veig més activitat als jutjats que als ajuntaments.
Falta de confiança. Potser també de transparència. Publicacions que alguns donen certa credibilitat i altres consideren injurioses i calumnioses. Si Ros dóna credibilitat al que publica El Triangle, s’obrirà una investigació per revisar el contracte de l’enllumenat públic? O realment és una excusa per desprestigiar Marta Camps, com ella mateixa al•lega en el seu comunicat via twitter?

En els propers dies espero que es comencin a donar respostes. O potser sorgeixen més preguntes. Hi haurà conseqüències electorals? Una destitució tant sonada hauria de venir acompanyada d’un as a la màniga no?? … S’estan elaborant llistes a can PSC, hi haurà sorpreses?

- Primeres reflexions...-

 

Comparteix-ho

Sobre l'autor

imatge de nuriamora
Periodista en la Onda. Treballant a Lleida. També soc Community Manager. I per damunt de tot soc mare, estrenada en aquesta tasca des del 2013 i per partida doble. En totes les facetes en constant aprenentatge. Les meves opinions expresades per escrit aquí em representen a mi i tant sols a mi.
Segueix-me :

Altres entrades del autor