Carta oberta a la CGT de les famílies d'Arabell i Terraferma

Cartes al director

Més informació

Envia'ns la teva carta a participa@lleida.com

Historial
14-02-2020
ADPN La Banqueta
06-02-2020
Ignasi Martínez, sotsdirector de formació de Institució Lleida
08-01-2019
Paco Castillo
28-05-2018
Marea Blanca de Ponent i Pirineus
13-03-2018
Permanent del Secretariat Intercomarcal d’USTEC·STEs (IAC)
08-03-2018
Eva Lega i Esther Sancho, Crida per Lleida - CUP

Pàgines

Carta oberta a la CGT de les famílies d'Arabell i Terraferma

28-01-2018

Les AMPA dels col·legis Arabell i Terraferma de la Institució Familiar d’Educació li enviem aquesta carta en resposta als constants atacs que rebem per part del sindicat CGT. No volem defensar el dret de les escoles a existir, sinó dels pares i mares a escollir. No volem defensar que es financin les escoles, sinó que els infants tinguin dret a tenir una educació gratuïta, triada i escollida lliurement per les famílies entre l’oferta que existeixi. Volem triar l’educació pels seus fills en igualtat de condicions.

Les famílies hem de poder triar qualsevol tipus d’educació, incloent l’educació diferenciada (que no segregada) i en igualtat de condicions. Si no, la llibertat no és real. Per tant, exigim la disculpa i la rectificació per part d’aquest sindicat, que planteja trencar una qüestió de drets i llibertats per motius ideològics i postures sectàries partint d’estereotips que no s’ajusten a la realitat. Les seves actuacions són les d’una entitat a la qual no li interessa una educació plural.

Pel que fa a les crítiques “ad hominem” al Jordi Ferraz, director de Terraferma, us recordem que ha estat escollit pels directors i directores de l’escola concertada de Lleida com el seu representant a la comissió pertinent. No és la democràcia igualitària que defenseu? Són del tot intolerables les difamacions sobre persones que es deixen la pell per l’excel·lència acadèmica i personal dels nostres fills i que, per tant, garanteixen una societat més igualitària i un futur amb més possibilitats pels nens i nenes. Al contrari: estaria bé respectar el pluralisme de la nostra societat i la llibertat de les persones. O és que volen defensar una altra cosa?

AMPA Terraferma i Arabell

Cartes al director

Obrim un nou espai a Lleida.com, les cartes al director, on hi publicarem totes aquelles cartes que ens arribin i que siguin publicables al nostre mitjà. Hi recollirem articles d’opinió, queixes, denúncies i preguntes, d’on intentarem obtenir la resposta dels implicats en la mesura que sigui possible.

Per enviar-nos les cartes només caldrà que ens les feu arribar a través del correu participa@lleida.com.

Condicions

  • Les cartes han de venir com a fitxers adjunts o escrites dins del mateix correu electrònic
  • Necessitem la identificació de l’autor (nom complert, adreça, DNI i telèfon)
  • Incloure si es vol que es publiqui sota pseudònim o inicials. Si no es diu el contrari es publicarà el nom sencer i el càrrec, si és el cas.
  • Lleida.com es reserva el dret de publicació i de resum, si aquests superen els 2.000 caràcters.

Agenda

febrer

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
 

Enquesta