Castigant la Segarra

Cartes al director

Més informació

Envia'ns la teva carta a participa@lleida.com

Historial
28-05-2018
Marea Blanca de Ponent i Pirineus
13-03-2018
Permanent del Secretariat Intercomarcal d’USTEC·STEs (IAC)
08-03-2018
Núria Marín i Casas, Regidora d‘ERC-Avancem a l’Ajuntament de Lleida i diputada provincial
08-03-2018
Ángeles Ribes, portaveu Cs Lleida
08-03-2018
Josep Maria Forné i Febrer, Diputat al Parlament de Catalunya de JuntsxCat per Lleida, Pirineu i Aran
08-03-2018
Eva Lega i Esther Sancho, Crida per Lleida - CUP
08-03-2018
Grup de Dones de Lleida
08-03-2018
Comú de Lleida

Pàgines

Castigant la Segarra

18-12-2017
Castigant la Segarra

Un altre cop, es vol castigar una part de la comarca, concretament els pobles que conformen el municipi d`Estaràs ( Estaràs, Gàver, Vergós Guerrejat, Ferrán, Altarriba i Malacara ).

Ja fa mes de 10 anys, 2005, el govern de la Generalitat va pretendre construir una presó al poble de Ferràn ( 50 habitants, cap servei (aigua, gas clavegueres) ni comerç, cap transport públic, ¡¡¡¡¡¡¡¡). En aquelles dates els habitants d’aquest municipi, vàrem tenir la sort, que dins el govern de la Generalitat hi va haver algú que va tenir dos dits de front, i va impedir que es portes a terme aquella bestiesa.

Ara, una empresa d`Almacelles, Xaviquer S.L., pretén obrir una pedrera, amb l’única finalitat del lucre particular. Aquesta empresa d`Almacelles, pretén robar-nos la pau i tranquil·litat i destruir el paisatge dels pobles del municipi d`Estaràs, obrin una pedrera de mes de 50Ha. Aquesta pedrera estaria ubicada en un paratge on actualment impera la tranquil·litat i un entorn envejable, on actualment hi ha cases de turisme rural, i conreus, com a única font de vida per a les persones que hi habiten. Això es perdria si s’autoritzés l`apertura de la pedrera.

La pedrera estaria situada entre els castells d`Altarriba, Malacara, Mejanell, La manresana (Sant Ramón), tots ells a pocs metres de la dita pedrera.

Que han fet la gent d`aquest municipi, perquè se’ls castigui, amb una cosa així, destruint els seu entorn i robant-los la pau i la tranquil·litat?.

Si en el govern de la generalitat no hi ha ningú amb dos dits de front, i es pren la decisió de permetre la destrucció d`aquest entorn, ella serà l’única responsable, a banda de la empresa mateixa, del mal que es faci als habitants d`aquest municipi.

Els habitants d`aquest municipi, demanem i esperem, perquè ens estimem el nostre país, que les persones que han de prendre aquesta decisió, abans, es passin per el lloc perquè vegin el mal que es farà si s`autoritza l`obertura de aquesta pedrera.

Josep Regàs Font

Cartes al director

Obrim un nou espai a Lleida.com, les cartes al director, on hi publicarem totes aquelles cartes que ens arribin i que siguin publicables al nostre mitjà. Hi recollirem articles d’opinió, queixes, denúncies i preguntes, d’on intentarem obtenir la resposta dels implicats en la mesura que sigui possible.

Per enviar-nos les cartes només caldrà que ens les feu arribar a través del correu participa@lleida.com.

Condicions

  • Les cartes han de venir com a fitxers adjunts o escrites dins del mateix correu electrònic
  • Necessitem la identificació de l’autor (nom complert, adreça, DNI i telèfon)
  • Incloure si es vol que es publiqui sota pseudònim o inicials. Si no es diu el contrari es publicarà el nom sencer i el càrrec, si és el cas.
  • Lleida.com es reserva el dret de publicació i de resum, si aquests superen els 2.000 caràcters.

Agenda

juliol

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Enquesta

Com passes les vacances d'estiu?