De la impossibilitat d'oblidar i altres coses

Cartes al director

Més informació

Envia'ns la teva carta a participa@lleida.com

Historial
14-07-2020
Un actor de Lleida (Segrià)
13-07-2020
Francesc Xavier García i Llop
14-03-2020
Gerència Territorial de l’ICS Lleida, Alt Pirineu i Aran i Gestió de Serveis Sanitaris
14-02-2020
ADPN La Banqueta
06-02-2020
Ignasi Martínez, sotsdirector de formació de Institució Lleida

Pàgines

De la impossibilitat d'oblidar i altres coses

06-10-2017
De la impossibilitat d'oblidar i altres coses

Fa molts dies que dubto si seré capaç d'escriure i traslladar tots els sentiments i la ràbia continguda que arrossego. Després de tot el que hem viscut, sentit i patit, veure avui al Major dels Mossos anant a declarar, sentir al Sr. Millo, saber de la suspensió del Ple del dilluns al Parlament, i sentir les ridícules declaracions del Sr. Ros i de l'ortopèdica Sra. Horcajada m'han fet decidir. Em sembla un despropòsit monumental convertir els botxins en víctimes. Ara resulta que els policies que ens van atonyinar no tenen capacitat per discernir entre la violència gratuïta i la necessària i imprescindible (si és que n’hi ha). El Sr. Millo (i molts altres abans) justifiquen algunes actuacions de la Policía Nacional i la Guàrdia Civil com una resposta a les provocacions i insults que van rebre. NO SENYOR MILLO, NO.

Jo estava allí, i no vam fer res més que esperar amb les mans alçades l'embestida brutal, sense contemplacions i sense paraules, que vam rebre. Els cops i la ràbia amb que executaven "les ordres" no les oblidaré mai. S'ha de ser molt covard per apallisar a gent indefensa. Justificar que són "peons" (eh, Senyora Susanna Griso?) és posar-los a l'alçada d'autòmats sense capacitat per pensar. I això els converteix en molt perillosos. Saben quantes persones han patit assetjament, vexacions i insults per la seva condició sexual, raça o simplement per ser diferents? Els justificarien si es revoltessin colpejant amb la violència que hem patit nosaltres? Segur que no... Així que deixin de dir estupideses i assumeixin responsabilitats. I per això Sra. Horcajada (PP Lleida), li demano que s'abstingui d'ofendre i insultar més als ciutadans lleidatans i catalans dient que "dóna tot el seu suport a les forces de seguretat de l'estat". És indigne que verbalitzi això al Ple Municipal de l'Ajuntament de Lleida uns dies després de la vergonyosa i desproporcionada actuació policial. I, a més, la nostra policia són el Mossos d'Esquadra i potser ja és hora que ho comenci a assumir!

I finalment, una menció a la màxima representació municipal: el Sr. Ros. La seva actuació en tot aquest procés ha estat deplorable i indigna. Lleida no es mereix un alcalde com vostè. A part de negar-nos els espais per votar, va fer unes declaracions vergonyants i d’un desconeixement sorprenent donat que a l'Escola Oficial d'Idiomes i a Cappont ja havien colpejat de bon matí. Després van venir a Benestar Social (es veu que s'havien quedat amb ganes), i van continuar el seu periple per la ciutat per deixar la seva empremta. I mentrestant, vostè absent i desaparegut... Vostè i el seu partit ens han donat completament l'esquena.

A mi no em serveixen de res les seves disculpes posteriors, i les d'aquests comandaments intermitjos de la Policia perquè no els crec. Els actes diuen molt més que les paraules, I vostè Sr. Ros, el seu partit, els seus col.legues de Ciutadans (quina por), el prepotent, imperialista, ranci i arcaic PP, i els "robocops" "dirigits" que ens van apallisar, no es mereixen res més que la meva compasió i indiferència. Potser podrem perdonar, però no oblidar.

PASSI-HO BÉ, PASSI-HO BÉ, PASSI-HO BÉ….

Divina, testimoni de les càrregues policials

Cartes al director

Obrim un nou espai a Lleida.com, les cartes al director, on hi publicarem totes aquelles cartes que ens arribin i que siguin publicables al nostre mitjà. Hi recollirem articles d’opinió, queixes, denúncies i preguntes, d’on intentarem obtenir la resposta dels implicats en la mesura que sigui possible.

Per enviar-nos les cartes només caldrà que ens les feu arribar a través del correu participa@lleida.com.

Condicions

  • Les cartes han de venir com a fitxers adjunts o escrites dins del mateix correu electrònic
  • Necessitem la identificació de l’autor (nom complert, adreça, DNI i telèfon)
  • Incloure si es vol que es publiqui sota pseudònim o inicials. Si no es diu el contrari es publicarà el nom sencer i el càrrec, si és el cas.
  • Lleida.com es reserva el dret de publicació i de resum, si aquests superen els 2.000 caràcters.

Agenda

agost

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

Enquesta

Seguiries estrictament les restriccions d'un nou confinament?