Els infants de l'Escola de Golmés, desatesos al menjador

Cartes al director

Més informació

Envia'ns la teva carta a participa@lleida.com

Historial
15-12-2022
Comissió Institut - Escola a St. Ramon
13-12-2022
Rosa Ma. Inglés Orobitg
01-12-2022
AMPA Institució Lleida
29-11-2022
Junta Territorial d'Alumni Lleida
20-10-2022
Llars d’Infants Privades autoritzades de Lleida

Pàgines

Els infants de l'Escola de Golmés, desatesos al menjador

24-05-2023
Els infants de l'Escola de Golmés, desatesos al menjador
Imatge d'arxiu de l'Escola Francesc Arenes de Golmés (FOTO: Ajuntament de Golmés)

                               El menjador de l'Escola Francesc Arenes de Golmés està desatès per part de les institucions des de fa diversos cursos escolars. Volem informar que amb els acords que es van establir amb l'empresa Alessa que té la concessió del menjador amb la gestió del Consell Comarcal del pla d'Urgell, hem tingut un menjador nefast, amb uns serveis deficients, inviables i perillosos, tant en qüestió de neteja, com de servei, monitoratge i menú. El Consell Comarcal n'és coneixedor, no perquè se n'hagin preocupat, sinó perquè els n’hem informat des de l’AFA (tot i que aquesta supervisió pertany realment a la seva gestió) i no fan, ni han fet pràcticament res al respecte, al contrari, ens han donat llargues fins ara. I, gràcies n’hem tingut del suport del regidor d’educació de l’Ajuntament de Golmés que ha fet tot el possible per millorar la situació del menjador a curt termini i fer que sigui més sostenible. Amb tot el que hem treballat, ara, en el moment de cedir-nos-en la gestió, l'última resposta del Consell Comarcal és que no és possible per uns raonaments que fins fa uns dies sí que eren acceptats.

Davant de la impossibilitat de corregir tota aquesta sèrie d'anomalies en el servei que ens va ser imposat, i tenint clar que l'empresa per si mateixa no hi posarà remei, ja que segons ells, ja compleixen les condicions pactades en el contracte. Sol·licitem la cessió de la gestió d'aquesta, perquè creiem que la gestió actual no està atenent les nostres necessitats, de fet ni li preocupen: la seva explicació per renovar aquest contracte tan deficient és, en paraules textuals, "com que venen eleccions el més fàcil és renovar". (De veritat això és un motiu!!!???).

Per tal de donar un servei digne i de qualitat als infants de Golmés, exigim a les autoritats competents cedir la gestió del menjador a l'AFA de Golmés per tal de dur a terme un servei en condicions. Demanem una solució i l'adopció de mesures urgents que serveixin per a corregir aquesta situació.

Els pares i mares que deixem els nostres fills i filles al menjador de l'escola ho fem per la impossibilitat de conciliar la vida familiar i la laboral, però això no hauria de ser obstacle perquè els deixéssim tranquil·lament, en l'absoluta confiança que seran atesos per professionals qualificats i afectuosos que en tindran la cura que la societat no ens permet com a famílies. Tanmateix, i malgrat la dificultat que això pot representar, l’expectativa dels pares i mares dels alumnes/es de l'escola de Golmés és que l'objectiu de l'Administració i de les persones professionals que presten aquests serveis sigui la mateixa que la nostra, és a dir, la de proporcionar un menjar de qualitat en un ambient càlid i acollidor.

Per al curs 2023-2024, aquest servei hauria de ser de qualitat, oferint a les famílies l'oportunitat de què els seus fills i filles puguin tenir l'àpat més important del dia, cuinat el mateix dia i amb aliments adequats pels infants d'aquestes edats, adaptats a les necessitats de cada nen i nena i ofert per una empresa qualificada a elecció de l'AFA de Golmés en representació de totes les famílies que necessiten aquest servei.

AFA de Golmés

Cartes al director

Obrim un nou espai a Lleida.com, les cartes al director, on hi publicarem totes aquelles cartes que ens arribin i que siguin publicables al nostre mitjà. Hi recollirem articles d’opinió, queixes, denúncies i preguntes, d’on intentarem obtenir la resposta dels implicats en la mesura que sigui possible.

Per enviar-nos les cartes només caldrà que ens les feu arribar a través del correu participa@lleida.com.

Condicions

  • Les cartes han de venir com a fitxers adjunts o escrites dins del mateix correu electrònic
  • Necessitem la identificació de l’autor (nom complert, adreça, DNI i telèfon)
  • Incloure si es vol que es publiqui sota pseudònim o inicials. Si no es diu el contrari es publicarà el nom sencer i el càrrec, si és el cas.
  • Lleida.com es reserva el dret de publicació i de resum, si aquests superen els 2.000 caràcters.

Agenda

abril

dl dt dc dj dv ds dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30