I aniversari de l’Associació dels Amics del Lleida

Cartes al director

Més informació

Envia'ns la teva carta a participa@lleida.com

Historial
07-10-2021
Sergi Talamonte - Regidor del Comúdelleida a la Paeria
24-09-2021
David Cid, portaveu ECP al Parlament, i Elena Ferre, diputada ECP a la Diputació de Lleida
14-09-2021
Lola Abelló Planas, Secretària d’Educació, Universitats, Ciència i I+D+I del PSC Comarques de Lleida, Pirineu i Aran
01-09-2021
Sergi Talamonte i Elena Ferre, Regidors del Comú de Lleida
17-08-2021
10-07-2021
Mercè Porté, presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermeres de Lleida (COILL)

Pàgines

I aniversari de l’Associació dels Amics del Lleida

29-02-2016
Amics del Lleida

El passat mes de febrer es va complir un any des de que l’Associació dels Amics del Lleida es va presentar públicament davant la societat lleidatana. Aprofitant aquesta avinentesa ens agradaria fer balanç del que ha estat el nostre primer any de vida.

Com ja vam manifestar el dia de la nostra presentació, els Amics de Lleida van néixer amb la voluntat de dignificar la història de l’equip més representatiu de la nostra ciutat: el Lleida. Tanmateix, ens vam proposar que cada cop més lleidatans es sentissin orgullosos de ser del Lleida i que el nostre equip de futbol sigui un element més d’identificació entre tota la ciutadania.

Durant aquest primer any hem dut a terme diferents activitats i iniciatives les quals han tingut molt bona acollida, no solament pels nostres associats, sinó també pels seguidors del Lleida en general.

Ens vam estrenar amb un interessant col·loqui que va comptar amb la participació dels mítics exjugadors Txema i Palau, els qual ens van fer tornar a reviure els anys més gloriosos de la UE Lleida.

Unes setmanes després, gràcies a una xerrada organitzada amb els periodistes Antoni Laso, Jordi Guardiola i José Carlos Monge vam conèixer interioritats i anècdotes mai contades sobre el Lleida que van fer gaudir d’allò més als assistents a l’acte.

D’altra banda, un dels motius que més ens omplen de joia ha estat la sortida a la llum de la revista “Lo Lleida”, gràcies a la qual els nostres associats poden gaudir trimestralment d’una publicació de gran qualitat que aborda tot de qüestions relacionades amb el nostre Lleida, tant de l’actualitat com de la història.

La penya «quinielística» dels Amics del Lleida, un número propi de la Grossa de Cap d’Any amb picada d’ull inclosa a la data de l’últim ascens a Primera (05693), un concurs de relatweets a Twitter i activitat constant a les xarxes socials, acords de col·laboració amb l’IEI i comerços locals com Grans Records o la pastisseria The Bakery Shop, han estat altres iniciatives i activitats que hem promogut els Amics del Lleida, sempre amb l’única finalitat d’intentar apropar la ciutadania al Lleida i, per tant, fer present  el Lleida en el dia a dia de la ciutat i no només els caps de setmana que és quan juga el primer equip.

El proper projecte en què estem treballant veurà la llum properament i esperem que sigui força atractiu no només pels aficionats al Lleida, sinó per qualsevol amant de la ciutat.

Per últim, tots i cadascun dels que formem part  de la junta directiva dels Amics del Lleida volem agrair enormement la gran acollida que hem tingut i, sobretot, als nostres associats la confiança que ens han donat. Sense el seu ajut, tot seria més complicat i, com sempre hem dit, quan major sigui el suport i el teixit associatiu dels Amics del Lleida, major nombre d’iniciatives i activitats podrem realitzar.

Ens comprometem a seguir treballant incansablement per fer més gran el nom del Lleida i us convidem a que passeu a formar part d’aquesta gran família que és l’Associació dels Amics del Lleida. Junts, més Lleida!

VISCA EL LLEIDA!

 

Andreu Ratés
President de l’Associació d’Amics del Lleida

Andreu Ratés

Cartes al director

Obrim un nou espai a Lleida.com, les cartes al director, on hi publicarem totes aquelles cartes que ens arribin i que siguin publicables al nostre mitjà. Hi recollirem articles d’opinió, queixes, denúncies i preguntes, d’on intentarem obtenir la resposta dels implicats en la mesura que sigui possible.

Per enviar-nos les cartes només caldrà que ens les feu arribar a través del correu participa@lleida.com.

Condicions

  • Les cartes han de venir com a fitxers adjunts o escrites dins del mateix correu electrònic
  • Necessitem la identificació de l’autor (nom complert, adreça, DNI i telèfon)
  • Incloure si es vol que es publiqui sota pseudònim o inicials. Si no es diu el contrari es publicarà el nom sencer i el càrrec, si és el cas.
  • Lleida.com es reserva el dret de publicació i de resum, si aquests superen els 2.000 caràcters.

Agenda

octubre

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

Enquesta

Renoves l'armari cada tardor?