Manifestació per l'Institut - Escola a St. Ramon

Cartes al director

Més informació

Envia'ns la teva carta a participa@lleida.com

Historial
15-12-2022
Comissió Institut - Escola a St. Ramon
13-12-2022
Rosa Ma. Inglés Orobitg
01-12-2022
AMPA Institució Lleida
29-11-2022
Junta Territorial d'Alumni Lleida
20-10-2022
Llars d’Infants Privades autoritzades de Lleida

Pàgines

Manifestació per l'Institut - Escola a St. Ramon

15-12-2022
Manifestació per l'Institut - Escola a St. Ramon
Escola Mare de Déu de la Mercè de St. Ramon

Des de l'AFA de l'escola Mare de Déu de la Mercè de St. Ramon (Lleida), ens manifestem demà, divendres 16 de desembre a les 16:00 h, pel següent motiu:

Fa 5 anys que l'AFA estem vetllant per tenir un Institut -Escola que segueixi el model educatiu de l'escola Mare de Déu de la Mercè de Sant Ramon. És una escola que ha estat en contínua evolució vetllant per l'aprenentatge significatiu i vivencial dels alumnes. L'escola ha treballat per mantenir el vincle a l'entorn social i rural i la motivació natural dels infants per a mantenir el seu interès ben viu, molt ben acompanyat emocionalment i d'acord amb la maduració de cada infant. Per això a Sant Ramon tenim un model pedagògic de referència pel col·lectiu de mestres i famílies amb un índex molt alt d'aprenentatge assolit amb gran èxit del nostre alumnat. Desitgem la continuïtat d'aquest model pedagògic que són tantes les famílies que l'estem esperant també a l'educació secundària. No només el desitgem les famílies de la nostra escola sinó de moltes altres contrades a un radi molt extens. Ara per ara qui vol que els seus fills puguin continuar gaudint del mateix han de desplaçar-se a l'institut Manresa 6. És un institut sol·licitat a un radi tan gran de territori que a hores d'ara ja no pot acollir més alumnes que els empadronats a la ciutat de Manresa. La necessitat d'aquest estil educatiu es fa cada cop més gran.

Hem picat totes les portes possibles al Departament d'Educació de Lleida i de Barcelona. Han mostrat interès, però no prou per a dir-nos "si, endavant", tot i que ja tenim les aules preparades amb la cessió que fa el monestir de Sant Ramon. No li cal preocupar-se de la infraestructura. Tenim el suport dels ajuntaments de Sant Ramon, Torà, Sant Guim de Freixenet i de moltes famílies del radi al voltant d'aquesta comarca de la Segarra arribant fins a l'Anoia, l'Urgell, la Conca de Barberà... Sabem que l'interès és molt alt per qui està al dia quant a desenvolupament de l'aprenentatge. Això és degut al fet que ja fa anys que l'escola de Sant Ramon està implementant el que el nou currículum d'aquest any 2022 marca. Som escola pionera i mereixem i reclamem un institut - escola afí.

El 16 de desembre ens reunim per fer-nos escoltar i no pararem fins a aconseguir-ho.

Comissió Institut - Escola a St. Ramon

Cartes al director

Obrim un nou espai a Lleida.com, les cartes al director, on hi publicarem totes aquelles cartes que ens arribin i que siguin publicables al nostre mitjà. Hi recollirem articles d’opinió, queixes, denúncies i preguntes, d’on intentarem obtenir la resposta dels implicats en la mesura que sigui possible.

Per enviar-nos les cartes només caldrà que ens les feu arribar a través del correu participa@lleida.com.

Condicions

  • Les cartes han de venir com a fitxers adjunts o escrites dins del mateix correu electrònic
  • Necessitem la identificació de l’autor (nom complert, adreça, DNI i telèfon)
  • Incloure si es vol que es publiqui sota pseudònim o inicials. Si no es diu el contrari es publicarà el nom sencer i el càrrec, si és el cas.
  • Lleida.com es reserva el dret de publicació i de resum, si aquests superen els 2.000 caràcters.

Agenda

abril

dl dt dc dj dv ds dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30