Comencen les obres de 6 quilòmetres d’autovia entre Lleida i Rosselló

21-10-2013
  • Comencen les obres de 6 quilòmetres d’autovia entre Lleida i Rosselló

Els operaris han iniciat aquest matí les obres dels 6 quilòmetres del tram Lleida-Rosselló de l’autovia A-14, que connectarà amb els 10 quilòmetres ja construïts entre Rosselló i Almenar, que ara amb prou feines utilitzen els conductors per la marrada que suposa l’accés i sortida d’aquest tram d’autovia a cap part. Les obres compten amb un pressupost de 46,80 milions d’euros.

Una vegada estigui llest aquest nou tram, l’A-14 disposarà de 16 quilòmetres que evitaran als vehicles el pas per les travessies de Torrefarrera, Rosselló, Alguaire i Almenar, a més de 12 glorietes situades a l’actual carretera N-230. A més, la nova autovia permetrà un accés més ràpid i directe a l’aeroport de Lleida-Alguaire.

El nou tram de 6 km de l’autovia A-14 entre Lleida i Rosselló discorre pels termes municipals de Lleida, Alpicat, Torrefarrera, Rosselló, Vilanova de Segrià i Alguaire,  per l’Oest de la carretera N-230. Tindrà un enllaç amb l’autovia A-2 al punt quilomètric 460,5 d’aquesta última. Per habilitar-lo, serà necessari remodelar l’autovia A-2 en el seu entorn, amb millores com la construcció d’un tercer carril que garanteixi la fluïdesa i seguretat del trànsit en la connexió entre ambdues autovies. Així mateix, al nord de Rosselló hi haurà un altre enllaç amb la N-230.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next