Cristina Vidal

Centrepsicolleidacvidal
Centre Integral PsiCo Lleida Rambla Ferran 1, 5è 1a · 25007 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 805 948

Cristina Vidal

“Atendre les demandes de les persones, per tal que s'aconsegueixi el benestar emocional i psicològic desitjat, requereix formar-nos i reciclar-nos de forma permanent per poder donar una resposta personalitzada i adaptada a cada persona que demana ajuda. ”.  

Cristina Vidal, Directora de Centre PsiCo Lleida i Gerent de PSILOMED in situ

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona 2004. Psicòloga amb RECONEIXEMENT SANITARI del departament de Salut  la Generalitat de Catalunya. 2012.

  • Coach formada per l' Institut d'Estudis Superiors de Coaching (IESEC, 2010) Certificació en Coaching personal i professional. 2010. IESEC.
  • Postgrau Peritatge Judicial Psicològic en els Tribunals de justícia. 2005
  • Curs de postgrau de capacitació d’atenció psicològica en emergències i catàstrofes 2010, organitzat pel COPC i el IMLL a càrrec del SEM. 
  • Màster en Psicologia Clínica i de la Salut. Institut superior d'estudis psicològics (ISEP) 2011-2013. Màster amb reconeixement d'Interés Sanitari.
  • Certificació d'Experta en l'ús i l'Aplicació de la Realitat Virtual en Psicologia. Psious 2016.
  • Màster en Atenció Precoç. 2020-22. Universitat de València (Modalidad Online)

Formada en actualització en addiccions no tòxiques, tècniques i maneig de l'ansietat i depressió: prevenció i intervenció. Formada en EMDR 1 i 2  2012-2021. Certificate of Attendance. Associació d’EMDR Espanya. Formació complementaria en teràpies de tercera generació: PNL i tapping,  Mindfulness, Consciència plena i Noves tècniques d'intervenció. Més de  520 hores de formació complementària en l'àmbit de la salud mental. Més de 520 hores de formació en gènere, coeducació i prevenció de la violència.   Formació en l'ús de les TIC (Noves tecnologies) en la pràctica clínica i ha obtingut el certificat d'experta en l'us de la Realitat Virtual en la pràctica clínica. I aquest 2017 ha iniciat formació en tècniques dirigides a la millora de l'aprenentatge amb l'aplicació de les TIC com el mètode Glifing.

Amb un ampli bagatge, 18 anys d'experiència  i recorregut tant en la pràctica clínica com la psicologia en l'àmbit social,  i 12 anys d' experiència en la direcció i gestió d’equips de persones tant en l'àmbit públic com en l'àmbit privat. Anteriorment psicòloga en l'àmbit social, coordinadora de projectes socials, membre fundador del Grup d'intervenció en violència de gènere del col.legi de psicòlegs i psicòloga del Servei d'Atenció psicològica en Emergències del SEM (Servei d' emergències Mèdiques).  Ha realitzat supervisions en el sector social en equips sinterdisciplinaris àmbit diversitat funcional. 

Actualment membre del Grup de Treball "Dona i Salut Mental" de la Societat Catalana de Psiquiatría i Salut Mental,  membre de Dones Directives per l'Acció Social i Sòcia de Funde Lleida. 

Des del l’any 2007 Formadora in company.  Darreres docències:  Universitat Rovira i Virgili (Facultat de Psicologia  “Educació Emocional”)  i Col.legi d'Educadors de Catalunya (“Gestió de contextos d’alta tensió emocional”). Darreres conferències: Lideratge estatègic femení (2017), adreçada a dones polítiques  com a Coach i Tractament clínic de l'abús sexual infantil (ISEP, 2017) com a psicòloga clíncia.

Col·laboradora habitual a Radio Emun FM i en altres mitjans (Verne, La Vanguardia, Criatures, etc).

← Tornar
© Centre Integral PsiCo Lleida. Cristina Vidal · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Centre Integral PsiCo Lleida Rambla Ferran 1, 5è 1a · 25007 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 805 948