Actualitat

Enganxats al derbi

SEGREcom
25-02-2015
  • Enganxats al derbi

Encara falten quatre dies per al Nàstic-Lleida, però el derbi entre els dos primers classificats del grup, amb el liderat en joc, desperta entusiasme en els aficionats blaus. Avui comença la reserva de places per als quatre autocars que, en principi, prepara el Lleida, encara que seran molts els que es desplaçaran en els seus propis vehicles. Malgrat això, ja hi ha 19 reserves fetes des de la setmana passada i són nombrosos els que han trucat al club o han anat a les oficines aquests dos dies interessant-se pel desplaçament o les entrades. Aquestes, a 15 euros, es poden comprar diumenge a les taquilles del Nou Estadi, encara que alguns seguidors ja les han adquirit directament al club tarragoní.

El Nàstic, conscient que hi pot haver una autèntica marea blava, ha previst una zona, a la grada de Preferent Superior, per als seguidors del Lleida. Les entrades en aquests seients costen 20 euros, però ja que la ubicació és una qüestió de seguretat, es manté el preu de 15 euros de la grada de Gol. Tal com va publicar SEGRE ahir, el Lleida ha reservat 500 entrades per als seus seguidors.

No hi faltarà l'alcalde Àngel Ros, que ahir va desitjar "que guanyi el Lleida, però que tots dos pugin a Segona A. És la categoria que es mereixen dos ciutats com Lleida i Tarragona". També hi anirà Antonio Martín i el seu Seat 600, que no s'ha perdut cap dels dos play-off que ha jugat l'equip. Els socis que van comprar el paquet davant de l'Elx Il·licità, 176, tenen dret a anar-hi gratis, mentre que per a la resta costa 10 €. Les oficines obren avui a les 16.00.

Comparteix

Altres notícies del dia