Actualitat

Festival de l'ICG davant del Coutras

SEGREcom
31-08-2014
  • Festival de l'ICG davant del Coutras

L'ICG Software va oferir un festival de gols davant de l'equip francès del Ville de Coutras (11-2), en un amistós que va començar amb 40 minuts de retard perquè els francesos van arribar tard a l'Onze de Setembre. El Llista es va tornar a mostrar molt seriós i no va donar opcions a un rival que va entrar fred al partit, venia de jugar-ne un altre al matí al Vendrell, i que a la mitja part ja tenia un desavantatge de 4-1. El tècnic lleidatà, Albert Folguera, va donar minuts a dos jugadors júniors, Jaume Bartés i Víctor Rubio, i el primer els va aprofitar per contribuir amb dos gols al triomf dels locals.

El Coutras havia jugat al matí al Vendrell, en un partit que n va perdre 9-7 malgrat que en el descans guanyava per 1-5. Aquest esforç, juntament amb el del viatge, li va passar factura.

Al minut 8, Necchi, amb dos gols i Andreu Tomàs, ja havien posat el 3-0 en el marcador. El Coutras es va centrar i, després que Necchi errés un llançament de penal (18'), va retallar diferències amb un gol d'Esteve Pujals (3-1). Necchi va tornar a marcar per deixar el 4-1 en el descans. A la segona meitat, l'acabat de fitxar Díez i Andreu Tomàs, per dos vegades, van posar el 7-1 en el marcador i Bartés el va elevar a 9-1 en poc més d'un minut. Al final, 11-2 en un partit plàcid per a l'ICG Lleida.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta