Absolt l'acusat d'abusar de la fillastra a Torrefarrera per falta de proves

ACN
Publicat: 
20-07-2021
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Preview Judici acusat abús sexual fillastra Torrefarrera

L'Audiència de Lleida ha absolt l'home acusat d'abusar de la fillastra a Torrefarrera (Segrià) quan tenia 16 anys per falta de proves. La Sala conclou que la declaració de la víctima va ser "genèrica i sense detalls", tal com coincidien també les psicòlogues de l'Equip d'Atenció a la Víctima (EATAV) a l'informe. Durant el judici, la jove va declarar que l'home li tocava el cul i els pits quan passava pel costat i que li feia comentaris sexuals. Ell, en canvi, va negar els fets i va explicar que la noia era problemàtica des de l'adolescència, que consumia drogues i que era "rebel", "impossible" de controlar i de conviure-hi. La Fiscalia demanava quatre anys i mig de presó per un delicte d'abús sexual a una menor.

La psicòloga encarregada de fer l'informe pel jutjat va explicar al judici que el relat de la noia era "indeterminat, genèric i poc concret" . "No vol dir que no sigui creïble sinó que no hi ha prou elements per considerar si això que explica forma part d'una experiència viscuda", va concretar.

La sentència de l'Audiència de Lleida recull que "en el mateix sentit que conclou l'informe de l'EATAV, la declaració de la noia al judici va ser vaga en excés, genèrica i sense detalls". L'acusat, de 47 anys i nacionalitat espanyola, ha quedat absolt de tots els càrrecs.

Comparteix

També t'interessarà