Adjudicades les obres d’enderroc de les antigues sitges de Pardinyes

REDACCIÓ
Publicat: 
02-11-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Adjudicades les obres d’enderroc de les antigues sitges de Pardinyes
    Peu de foto: 
    Foto ACN

La Junta de Govern Local de la Paeria ha adjudicat avui les obres d’enderroc de les antigues sitges situades al carrer Oriol Martorell 2-8, al barri de Pardinyes, que resulten afectades pel projecte de construcció del futur Equipament Comunitari de Múltiples Usos (ECMU).

L’empresa adjudicatària és Deltapunt 3000 SA per un import de 158.103,90€. L'actuació, que es durà a terme abans d’acabar l’any, afecta una superfície construïda total de 875 m² i dues edificacions, un antic habitatge i l'edifici 1 de les sitges, a més de la tanca que delimita el recinte. La demolició es farà combinant mitjans manuals amb maquinària pesada.

L’enderroc es farà també garantint la protecció de les aus que nien en aquest espai, seguint les directrius fixades per la resolució d’autorització d’actuacions excepcionals sobre la fauna protegida que va acordar el departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat.

Pel que fa a la construcció de l’edifici, està en tràmit d’adjudicació, després que la mesa de contractació fes una proposta la passada setmana. Els treballs estan pressupostats en 4.254.000 euros (més IVA) i el termini d'execució està fixat en vuit mesos. A la licitació es van presentar cinc empreses. 

Comparteix

També t'interessarà