Agramunt, de nou la capital del torró i la xocolata de pedra

REDACCIÓ
Publicat: 
13-09-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Agramunt, de nou la capital del torró i la xocolata de pedra
    Peu de foto: 
    Fira del Torró i la Xocolata de Pedra d'Agramunt
  • Agramunt, de nou la capital del torró i la xocolata de pedra
    Peu de foto: 
    Fira del Torró i la Xocolata de Pedra d'Agramunt

La 34a edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la pedra d’Agramunt serà de nou el punt de trobada del món dolç i del producte agroalimentari de qualitat. Enguany tindrà lloc el 7 i 8 d’octubre i convertirà un any més Agramunt en la capital del torró i la xocolata a la pedra.

Com en cada edició, el Pavelló Firal d'Agramunt serà un dels grans espais de la fira. El pavelló dolç serà l’espai dedicat als torronaires amb IGP Torró d'Agramunt, acompanyats d'altres expositors del món del dolç. Un espai on tastar, conèixer i poder comprar torró de qualitat. L’Aula del Gust acollirà, com en cada edició, sessions de cuina en directe amb els torronaires d’Agramunt i diversos referents de la pastisseria i la cuina dolça. D’altra banda, al pavelló agroalimentari, s’hi podran trobar els millors productes agroalimentaris de qualitat com olis, embotits, salses, vins i caves o pa, entre molts d'altres. I també hi haurà l’Aula de Tast, amb presentacions de productes presents a la fira i tasts guiats. Tampoc hi faltarà l’espai de la Cuita, on es viurà en directe l’elaboració del torró d’Agramunt o l’Espai Cuinetes pels més petits.

I la xocolata i el vi tindran, de nou, espai propi. Serà a l’Espai Guinovart, que acollirà l’Aula de la Xocolata i el Vi amb tastos de vins de la DO Costers del Segre i xocolates d'Agramunt.

Les foodtrucks i la música en directe tornaran a omplir la Plaça Fondandana. Tot el cap de setmana, a l’espai de Les Foodgonetes, hi haurà concerts i una àmplia oferta gastronòmica.

Així doncs, Agramunt es prepara per viure i gaudir d'una intensa nova edició de la Fira del torró i la Xocolata a la pedra. Pròximament, es donarà a conèixer el programa d'activitats a les aules i s'obriran les inscripcions per participar-hi.

Fira del Torró i la Xocolata de Pedra d'Agramunt
Comparteix

També t'interessarà