Així serà la Festa Major de Maig de Lleida 2021

ACN/REDACCIÓ
27-04-2021
  • Així serà la Festa Major de Maig de Lleida 2021
  • Així serà la Festa Major de Maig de Lleida 2021
  • Així serà la Festa Major de Maig de Lleida 2021

ZOO, Oques Grasses, Ginestà, Maika Makovski, Maria Arnal & Marcel Bagés i La M.O.D.A, són algunes de les formacions que actuaran a la Festa Major de Maig de Lleida, que tindrà lloc del 7 a l'11 de maig. La ciutat recupera la celebració després de suspendre-la el 2020 per la pandèmia amb un programa que aposta pel talent emergent, local i presència femenina, i també hi té un paper destacat la cultura popular. Els actes es desenvoluparan sobretot entre dos espais.


Consulta el programa complet de la Festa Major de Maig!


Els concerts es faran als Camps Elisis que estrenaran un escenari "únic, original i sorprenent", mentre que la plaça Sant Joan acollirà els actes de cultura popular i el pregó, que tindrà un nou format i anirà a càrrec de Josep Maria Llop i Torné. El que va ser regidor de la Paeria i director d’Urbanisme, actualment és director de la Càtedra UNESCO sobre les Ciutats Intermèdies de la Universitat de Lleida.

Pel que fa als dos únics concerts de pagament de la Festa Major, l’Ajuntament de Lleida va obrir el 19 d'abril la venda d’entrades. Són LA M.O.D.A, divendres, 7 de maig, i Maria Arnal & Marcel Bagés, diumenge, 9 de maig, ambdós a les 21.00 hores als Camps Elisis. L'aforament als diferents actes serà limitat i caldrà fer reserva prèvia. 


Uneix-te al canal de Telegram de LLEIDA.COM!

Comparteix

També t'interessarà