Alcarràs pren el relleu de les festes

REDACCIÓ
29-08-2019
  • Alcarràs pren el relleu de les festes
  • Alcarràs pren el relleu de les festes

Arriben els últims espeternecs del mes d’agost i a les comarques lleidatanes continuen celebrant-se festes majors. És el cas, per exemple, d’Alcarràs, que va començar ahir les celebracions amb la tradicional proclamació de les pubilles i els hereus i el corresponent pregó a la plaça de l’Església. Posteriorment, estava previst l’espectacle teatral Criatures, de la companyia Baobap Teatre, el Txupinasso i l’entrega de premis del concurs de decoració de les penyes.

Per avui, l’Agenda Festiva destaca una festa Holi al recinte de les penyes a partir de les 19.30 hores, un sopar popular a partir de les 22.00 hores, una sessió de teatre amb l’obra L’home orquestra a les Escoles de Baix i el concert de Mototros i la sessió del DJ Acpa.

Una festa Holi, un sopar popular, teatre i música, principals actes d’avui a Alcarràs

Unes comencen i altres acaben. La festa major de la Seu d’Urgell va arribar ahir a la matinada a la fi amb un ball de final de festa amb l’orquestra La Principal de la Bisbal i una sessió de discomòbil. Des del consistori de la capital de l’Alt Urgell van fer ahir un primer balanç “molt positiu” tant de participació com de públic. Així mateix, també van celebrar que durant les festes “regnés el civisme” i van remarcar la bona acceptació entre els veïns del Punt Lila contra la violència de gènere.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta