Alpicat s'omple d'activitats contra el càncer de mama

REDACCIÓ
20-10-2021
  • Alpicat s'omple d'activitats contra el càncer de mama

Des de l’Ajuntament d'Alpicat, i amb la col·laboració de diferents clubs i entitats del municipi, s’han organitzat diferents activitats aquest cap de setmana del 23 i 24 d'octubre per tal de recaptar fons per tal d’ajudar en la lluita contra el càncer de mama. Des del consistori animem a tots i a totes a participar en aquestes activitats per gaudir-ne i, a la vegada, col·laborar en la lluita contra una malaltia que afecta a milers de dones i les seves famílies. Per tal de fer-ho, cal inscriure's a l’activitat que es vulgui dur a terme, tot i que hi ha la possibilitat d'ajudar econòmicament sense fer cap de les activitats.

A continuació, us deixem un llistat amb les activitats proposades. Cal tenir present que, en algunes, la inscripció i el donatiu per l'Associació Contra el Càncer s’hauran de fer online, mentre que en altres es farà presencialment en el mateix moment de l’activitat.

Divendres 22:

  • A les 21.00h – PAVELLÓ ANTONI ROURE: Sorteig a la mitja part del partit d'OK Plata contra l’Hockey Ribas Las Lagunas (2€ a pagar en el moment d'entrar al pavelló).

Dissabte 23:

  • De les 10.00h a les 13.00h – PISTES COBERTES DEL PARC DEL GRAÓ: Torneig de voleibol (Inscripció online 3€).
  • De les 13.00h a les 14.30h – PISTES COBERTES DEL PARC DEL GRAÓ:  Taller de castells amb els Castellers de Lleida (Inscripció online 2€).
  • Matí i tarda - PISTES DE PÀDEL DEL PARC DEL GRAÓ: Torneig de pàdel masculí, femení i infantil (Inscripció online 5€).
  • Matí i tarda – PISTES DE TENNIS DEL PARC DEL GRAÓ:  Torneig de tennis masculí, femení i infantil (Inscripció online 5€).
  • A les 17.00h – CAMP DE FUTBOL: Sorteig d'un pernil a la mitja part del partit contra el CF Pardinyes (2€ a pagar en el moment d'entrar al camp).
  • De les 17.30h a les 18.30h – PISTES COBERTES DEL PARC DEL GRAÓ: Sessió de country a càrrec de l'Associació Countryland d’Alpicat (Inscripció online 2€).
  • De les 18.30h a les 19.30h – PISTES COBERTES DEL PARC DEL GRAÓ: Sessió de zumba a càrrec de l'AMPA de l’Escola Doctor Serés d’Alpicat (Inscripció online 2€).

Diumenge 24:

  • A les 19.30h – PAVELLÓ ANTONI ROURE: Entrada al partit de bàsquet de Lliga EBA contra el Maristes Ademar (Entrada online a 2€).

Per últim, des de l'Ajuntament recorden que es mantindran mesures de seguretat contra la pandèmia. En primer lloc, serà necessari aportar una declaració de responsabilitat degudament omplerta i signada per participar en qualsevol de les activitats, i en segon lloc caldrà respectar en tot moment les mesures indicades per la Generalitat de Catalunya. Les inscripcions a les diferents activitats es podran fer a través del web de l'Ajuntament, on també s'hi troba la declaració de responsabilitat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

S'hauria d'ampliar l'edat mínima per consumir alcohol?