Animac 2022 es presenta a Barcelona

REDACCIÓ
14-01-2022
  • Animac 2022 es presenta a Barcelona

El pròxim 18 de febrer, Animac, la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya que organitza l’Ajuntament de Lleida, presentarà al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), les novetats i els continguts d’aquesta 26a edició, que se celebrarà a Lleida del 3 al 6 de març (i del 4 al 13 en format online). Sota el lema Forces of Imagination, Animac es dedicada enguany al poder de la imaginació.

L’acte del CCCB comptarà amb la presència de Joanna Quinn, Premi Honorífic d’Animac 2021, reconeguda animadora amb un inconfusible traç i un gran sentit de l’humor, que introduirà a la projecció d’alguns dels seus curts i amb qui, en acabar les projeccions, els assistents a l’acte tindran ocasió de mantenir una conversa moderada per Carolina López, directora d’Animac.

L’any passat, Joanna Quinn va rebre el màxim guardó d’Animac (online, per restriccions de la pandèmia), en una edició dedicada a la millor animació dels últims 25 anys, els mateixos que va complir la Mostra. Enguany, Quinn i el seu estret col·laborador, Les Mills, seran al CCCB per parlar de la seva trajectòria com a uns dels grans referents de l’animació contemporània.

Comparteix

També t'interessarà