Ap! Lleida celebra la XIV edició dels seus premis en una gala especial i molt emotiva

REDACCIÓ
Publicat: 
22-10-2021
Actualitzat: 23-10-2021 9:50
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Premis Ap! Lleida 2021
  • Premis Ap! Lleida 2021

L’associació d’Empresàries de Lleida i Pirineus ha celebrat aquest divendres al vesplre la catorzena edició dels Premis Ap! Lleida, uns guardons que es recuperen després de l’aturada del 2020 arran de la Covid-19. L’acte, celebrat com ja és tradició a la Seu Vella de Lleida, ha comptat en aquesta edició amb unes premiades de màxim nivell.

Les guardonades d’aquest 2021 han estat: Carol Mitjana, del Centre Geriàtric Lleida, en la categoria Igualtat d’Oportunitats en l’àmbit laboral i conciliació familiar i personal; Teresa Valles, de Pastoret, en la categoria de Planificació, adaptació, estratègia, innovació i exportació; Maria Dolors Català, d’Oli Cimal i Agalla, com a Millor empresària agroalimentària; Alexandra Sabaté, de Grup Macao, com a Millor empresària de Comerç o Restauració; Gisela Armengol, comandant a Vueling, com a directiva o professional de l’any; l’Oest, com a mitjà de comunicació, periodista o programa que ha contribuït a mostrar la realitat econòmica i social femenina; Núria Codina, com a esportista individual o d’equip; Aida Flix, en la categoria a l’activitat artística o cultural més representativa; Maimuna Camara, de Dinnasire, a l’emprenedora jove; Manal Mamoun, com a estudiant més brillant de la Universitat de Lleida; i Montserrat Bernabeu, de l’institut Guttmann, per la seva trajectòria i recerca innovadora.

Durant la gala d’entrega de premis també s’harefen donat tres importants reconeixements: a les quatre primeres dones que van entrar a la Guàrdia Urbana de Lleida; a l’Associació Refem, per qui enguany Ap! Lleida ha aconseguit un rècord de recaptació; i al col·lectiu d’Infermeres de Lleida, per la seva gran tasca durant la pandèmia de la Covid-19.

Totes elles han rebut un guardó molt especial: una peça única de la ceramista i artista lleidatana Monti Mateu, que porta per nom ‘Madona Mundi’, i que té una doble simbologia: per la part externa, en la qual s’hi mostra un món, busca mostrar la part més ruda de la dona; mentre que la part interna de la peça simbolitzar la sensibilitat i la netedat femenina.

Els guardons entregats aquest divendres volen ser un reconeixement a la vàlua de la dona i serveixen per posar en valor el gran talent femení que tenim a la demarcació de Lleida. “Entregar aquests premis a dones amb tant talent, innovadores, exitoses, brillants, destacades i compromeses és una notícia especial que com a associació ens omple de satisfacció”, ha apuntat Laia Rogel, presidenta d’Ap! Lleida.

Rogel també ha volgut deixar palès que “enguany, en un any tan complicat, després d’una pandèmia mundial, vull destacar la resiliència de les dones empresàries i emprenedores que tot i les situacions adverses viscudes, han tingut la capacitat de ser creatives, apostant per projectes diferents i disruptius per seguir endavant”.

 

Comparteix

També t'interessarà