Bacoa Lleida, les millors hamburgueses gurmet de Lleida

LLEIDACOM / Miquel de Santiago
11-07-2019
  • Bacoa Lleida, les millors hamburgueses gurmet de Lleida

L’estiu sempre és una bona època per aventurar-nos a descobrir nous plaers pel nostre paladar. Vaja, en realitat, faci fred o calor, a qui no li ve de gust una bona hamburguesa? Pa, carn, salsa i verdures, tot aplegat en una única mossegada! A LLEIDACOM ens declarem fans incondicionals d’aquest plat, i per això ens veiem en el deure moral de recomanar-vos un magnífic local on degustar les millors magnífiques hamburgueses gurmet de la ciutat: Bacoa Lleida

Ens movem cap a la Zona Alta de Lleida, al número 7 de la plaça Ricard Vinyes, on, a finals de 2018, la cadena Bacoa va obrir les portes del seu primer local a la capital del Segrià. En aquest establiment podrem gaudir d’una àmplia varietat d’hamburgueses per satisfer el nostre paladar. Parlem d’hamburgueses fetes amb carn de vedella, pollastre, porc senglar, espinacs o fins i tot de cigrons i mongeta negra. Per totes aquestes ens ofereixen diferents acompanyaments, com ara les patates fregides i demés extres.

Foto DLZ Studio - Fernando de Lecea
Foto DLZ Studio – Fernando De Lecea
Foto DLZ Studio – Fernando De Lecea

Per als i les més afamades, també disposen de gelats artesanals amb nous sabors estrenats aquesta mateixa setmana! De xocolata, mango Milk & Cookies i molts altres disponibles que podreu gaudir assegudes a la seva terrassa, ben àmplia i a resguard del sol. Si per contra, ja t’has posat el pijama i les sabatilles, et fa mandra apropar-te al local o, senzillament, prefereixes gaudir les seves hamburgueses des del sofà de casa has de saber que no s'obliden de tu, ja que compten amb servei a domicili. Podràs fer la teva comanda a través de l’app Uber Eats i la rebràs recent feta a casa. 

 

Ens referim a un format d’hamburgueseria que ja està totalment establert i consolidat amb restaurants a Madrid i Barcelona. Bacoa, d'igual manera que els seu fundadors, és meitat espanyol i meitat australià. Combinen l'atmòsfera de barbacoa de les nostres antípodes geogràfiques amb la qualitat i paciència en el tractament dels ingredient mediterranis. Ja veieu el resultat, un ambient únic i uns àpats deliciosos. Van començar la seva aventura gastronòmica farà ja deu anys, amb un petit estbliments amb només quinze cadires i una graella, darrera el Mercat de Santa Caterina de Barcelona. Des de llavors, han seguit servint diàriament hamburgueses gurmet a la graella amb un secret que no amaguen i del qual presumeixen, i amb raó. La clau no és altra que cuinar-ho tot a mà amb ingredients naturals i de qualitat. Així van començar i així segueixen fent-ho. Recorden amb tendresa els seus inicis, aquell primer local, l'original, conegut com a Little Bacoa

Un mural exclusiu de l’exitosa artista lleidatana Lily Brik s’endú el protagonisme de tothom qui visita el local, ampli, lluminós i amb una decoració marca de la casa. De fet, tant ella com nosaltres vam poder assistir a la inauguració del local, sobre la qual vam informar al seu moment. 

En definitiva, Bacoa Lleida esdevé un punt de parada obligada pels i les amants de les millors hamburgueses que no us podeu perdre i, alhora, se'ns presenta com un racó on gaudir del bon ambient, de l'art i dels productes de qualitat tractats amb la més estricta paciència. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next