Bagergue activa el seu primer punt de recàrrega públic de vehicles elèctrics

REDACCIÓ
16-05-2021
  • Bagergue activa el seu primer punt de recàrrega públic de vehicles elèctrics
  • Bagergue activa el seu primer punt de recàrrega públic de vehicles elèctrics

Bagergue compta ja amb la primera estació de recàrrega semiràpida per a vehicles elèctrics d'ús públic i lliure accés les 24 hores del dia, situada al Camí Pessòla, número 16 i que permet el lliurament de fins a 22 kW de potència, i la recàrrega simultània de dos vehicles.  Amb la posada en servei d'aquest punt de recàrrega, es va finalitzant l'execució de dotar de Punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a Naut Aran i que contempla la instal·lació d'un total de 8 estacions de recàrrega al municipi.

L'alcalde de Bagergue, Marc Tarrau, manifesta que la nova instal·lació permetrà l'ús d'aquestes instal·lacions a veïns i visitants que han optat per la utilització d'aquest tipus de vehicle i que actualment, cada vegada més gent demana aquest servei davant l'augment de l'ús d'aquests vehicles més sostenibles amb el medi ambient.

Com utilitzar el punt de càrrega

Els usuaris de vehicles elèctrics podran recarregar a Bagergue emprant l'APP mòbil "Recarga Pública Iberdrola", disponible tant a Play Store (per a dispositius Android) com en l'App Store d'Apple (per a iPhones). Des d'aquesta aplicació es permet l'inici i finalització de la recàrrega, la gestió en temps real de l'estat de la càrrega, i consultar la disponibilitat dels tots punts de recàrrega de la Xarxa Peninsular.

El cost de la recàrrega és de 0,21 € / kWh i amb una potència de 22KW que permet recarregar el cotxe en un temps màxim de 2 hores. La Xarxa "Recàrrega Pública Iberdrola" disposa d'un servei d'atenció telefònica 24 hores els 365 dies de l'any a través del telèfon 900.929.293 per atendre les incidències que puguin tenir els usuaris.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

S'hauria de contemplar la violència vicària com a violència de gènere?