Bagergue duplica els seus visitants respecte a l'agost de 2018

REDACCIÓ
Publicat: 
02-09-2019
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Bagergue duplica els seus visitants respecte a l'agost de 2018
    Peu de foto: 
    Foto Jaume Boldú

Un total de 14334 persones han visitat a l'agost el poble de Bagergue, quan en el mateix període de 2018 va ser de 6237.

Marc Tarrau, alcalde de Bagergue, s'ha sorprès per l'augment "tan espectacular" de les xifres de visitants del passat mes d'agost i agraeix a tots els veïns la seva implicació i dedicació en mantenir un poble net, cuidat i aconseguir ser un referent en la cura de l'espai públic i privat.

Tarrau ha explicat que aquestes dades s'expliquen per l'aposta decidida en la qualitat de l'oferta turística que ofereixen els establiments de Bagergue i la promoció contínua del poble amb la màxima distinció de Bagergue com" Vila Florida 2018 "i la proclamació de la localitat com Un Els Pobles Més Bonics d'Espanya que han marcat a Bagergue al mapa turístic.

La proclamació de Bagergue com Un Els Pobles Més Bonics d'Espanya que es va celebrar el passat 27 de juliol amb la màxima distinció de Bagergue com "Vila Florida 2018" amb 4 Flors d'Honor a més de la campanya "Viles Florides del Pirineu de Lleida " on s'han repartit 12.000 tríptics per totes les oficines de turisme del Pirineu i la creació de la" Ruta dels espais florits ", que permet conèixer tots els espais i racons florits de Bagergue, han fet que cada vegada més, la gent que tria la Val d'Aran com a destinació de vacances, decideixi visitar el poble de Bagergue.

A més, la presència de Bagergue a les xarxes socials ha ajudat a la divulgació de Bagergue com un dels racons més Instagrameables de la Val d'Aran

Comparteix

També t'interessarà