⏯️ Carme Valls: "Serem contundents en la lluita per la seguretat"

REDACCIÓ / ACN
Publicat: 
18-08-2023
Actualitzat: 18-08-2023 8:34
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ⏯️ Carme Valls: "Serem contundents en la lluita per la seguretat"
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

L’alcaldessa accidental s’ha interessat per l’estat de la treballadora i ha agraït la ràpida intervenció dels cossos de seguretat de la ciutat, Mossos d’Esquadra amb el suport de la Guàrdia Urbana, per detenir el presumpte autor dels fets


El govern municipal de la Paeria ha condemnat l’atracament en un supermercat de Lleida, que va tenir lloc aquest dimecres a la tarda. L’alcaldessa accidental, Carme Valls, ha remarcat que l'Ajuntament serà "contundent" en la lluita per la seguretat a Lleida.

En aquest sentit, està treballant en la redacció del nou Pla Local de Seguretat per vetllar per la convivència i el respecte a la ciutat de Lleida que, entre altres mesures, preveu incrementar el nombre de recursos i d’agents de la Guàrdia Urbana i del cos dels Mossos a la ciutat. Pel que fa a la Policia Local, Carme Valls ha assenyalat que aquest mes s'incorporaran 17 nous agents i que l'any 2024 es convocaran 20 noves places. 

La Guàrdia Urbana de Lleida augmenta els controls d’alcohol i drogues
Peu de foto: 
Foto: Mario Gascón (Ajuntament de Lleida)

Valls ha parlat amb la direcció de l’empresa interessant-se per l’estat de la treballadora i ha destacat la celeritat dels Mossos d’Esquadra a l’hora d’efectuar la detenció del presumpte autor dels fets, aquest migdia, en un dispositiu en què també ha participat la Guàrdia Urbana. Valls ha assenyalat que la Policia Local i els Mossos d’Esquadra continuen treballant en la investigació del cas.

L’alcaldessa accidental, que ha comparegut aquest vespre davant dels mitjans de comunicació, acompanyada de comandaments de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra, ha reiterat el rebuig rotund a fets com aquests, que ha qualificat d’ ”intolerables”. Valls ha incidit en què una de les seves prioritats és fer de Lleida una ciutat més segura. "Aquesta és una obligació que tenim des del govern municipal per garantir la seguretat, la proximitat i el benestar dels lleidatans i les lleidatanes. Prendrem decisions i no mirarem cap a una altra banda”.

“Volem enviar un missatge de tranquil·litat a la ciutadania. Tenim les forces de seguretat treballant, i així ho demostren les detencions tant per la crema de contenidors de la setmana passada, com la d’avui. La seguretat és la nostra prioritat i serem implacables”, ha remarcat.

Comparteix

També t'interessarà