Castellanitzen un senyal de trànsit a l'A-2 al seu pas per Cervera

REDACCIÓ / ACN
Publicat: 
21-03-2023
Actualitzat: 22-03-2023 12:19
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Castellanitzen un senyal de trànsit a l'A-2 al seu pas per Cervera
    Peu de foto: 
    Cedida per Junts a l'ACN
  • Castellanitzen un senyal de trànsit a l'A-2 al seu pas per Cervera
    Peu de foto: 
    Cedida per Junts a l'ACN

Operaris que treballen en les obres de millora del ferm de l'autovia A-2 al seu pas per Cervera han canviat aquest dimarts el cartell de la sortida 517 que porta a Agramunt i a la zona nord de la capital de la Segarra.

⏯️ Comencen les obres de millora del ferm de l'A-2 a Cervera
Peu de foto: 
Anna Berga (ACN)

Junts per Cervera ha denunciat que el nou cartell s'ha castellanitzat i conté la indicació 'Cervera norte'. Per aquest motiu, el cap de llista de la formació, Ramon Augé, ha reclamat al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana que substitueixi el cartell per un que contingui les indicacions en català, com el que hi havia fins al moment. Segons Junts, la castellanització només ha tingut lloc en aquest punt, que és l'únic tram de l'autovia on, de moment, s'estan fent les millores iniciades la setmana passada.

Per la seva part, el subdelegat del Govern espanyol a Lleida, José Crespín ha apuntat que es tracta d'un error en la retolació que es troba actualment en obres i així ho ha comunicat a l’alcalde de Cervera, Joan Santacana. En aquest senttit, Crespín remarca que el senyal es canviarà "el més aviat possible" per tal de recuperar la retolació en català, "com és habitual a la xarxa de carreteres de l’Estat a Catalunya".

Comparteix

També t'interessarà