Corbins celebrarà la segona edició del Festival Marges amb música en petit format

REDACCIÓ
19-07-2021
  • Corbins celebrarà la segona edició del Festival Marges amb música en petit format

La segona edició del Festival Marges de Corbins se celebrarà els dies 15, 22 i 29 d’agost a la platgeta del riu del Parc del municipi i comptarà amb les actuacions de Meritxell Neddermann, Anna Ferrer i Clara Gispert. L’elecció de la platgeta del riu es deu al fet que és un espai que conserva i representa molt bé la vegetació de ribera de les Terres de Ponent. Es tracta d’una zona que dona caràcter a Corbins, un espai als peus del municipi, que n’és senya d’identitat, i que s’uneix a una proposta musical innovadora, tal com ha explicat l'alcalde de Corbins, Jordi Verdú. 

Cal recordar que la primera edició del Festival Marges es va fer l’any passat, en plena crisi sanitària, amb la voluntat clara de donar una mica d'oxigen a la cultura i, també, oferir al poble, i el seu territori, una nova proposta musical en petit format. En aquest sentit, el certamen vol descentralitzar la cultura i portar-la al món rural, descobrint i acoblant la vegetació de ribera de les terres de Ponent amb la cultura, i la música, en particular.

Un dels organitzadors, David Lesán, explica que Marges va néixer l’any 2020 en plena pandèmia sanitària i que vol tenir una línia continuista amb una proposta musical valenta i arriscada en un entorn diferent als habituals. Així ha reivindicat la feina que fan els municipis en pro del suport a la cultura i els ha instat a seguir programant malgrat les dificultats del moment.

Aquesta segona edició s’iniciarà amb el concert de Meritxell Neddermann (15 d’agost), seguirà amb el repertori menorquí d’Anna Ferrer (22 d’agost) i finalitzarà amb la música clàssica europea i la tradició del jazz, el blues i el country del segle XX de Clara Gispert (29 d’agost). L’entrada és gratuïta i es pot fer la reserva a través del telèfon de l’Ajuntament (973190117) o del correu electrònic marges@corbins.cat. També es donarà a conèixer el festival a través de les xarxes socials. L’aforament màxim previst serà d’unes 250 persones per concert.

De la seva banda, el també organitzador Pol Alonso recorda que es tracta de tres propostes musicals que volen vestir l’espai i que la idea dels organitzadors és que només importi allò que passa en aquell moment.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta