Cosmètica natural, mel i papereria personalitzada a DeNuvis

REDACCIÓ
03-11-2019
  • Cosmètica natural, mel i papereria personalitzada a DeNuvis
  • Cosmètica natural, mel i papereria personalitzada a DeNuvis

La tendència de consumir productes naturals i ecològics és cada vegada més present en tots el àmbits de la vida i així es posa de manifest en la pròxima edició de De Nuvis (Fira d’Organització d’Esdeveniments), certamen que obrirà les portes els dies 9 i 10 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida. El saló comptarà amb un total de 80 expositors, dels quals una bona part aposten pel promocionar productes de proximitat i naturals. Segons moltes empreses, els protagonistes d’aquestes celebracions busquen detalls originals, de qualitat i del territori, perquè així els convidats de fora s’emporten quelcom propi de la zona.

És el cas d’Aromes de Can Roselló, que per primera vegada serà present al saló, una empresa dedicada al cultiu ecològic de lavanda, que va néixer fa tres anys com una iniciativa familiar de pagesos de l’Horta de Lleida. La directora de l’empresa Mònica Roselló, explica que han creat marca pròpia en el món de la cosmètica natural i dels productes per al benestar que per primera vegada exposaran a De Nuvis. L’empresa mostrarà tot tipus de detalls personalitzats per a les celebracions: sabons, ambientadors, olis essencials, saquets de flor de lavanda, etc. “Tot sota una cultura empresarial basada en productes de qualitat, ecològics, de proximitat i socialment responsables, amb l’afegit col·laborar a potenciar l’Horta de Lleida”, explica Roselló.

A més, Aromes Can Rosselló oferirà tots el necessari per a la decoració de l’església, rams de núvia, etc. i la possibilitat de fer les celebracions (casaments, comunions, batejos, festes, etc.) en els camps de lavanda, “un espai exclusiu a Lleida on, en plena floració, ja hem organitzat diferents esdeveniments com festes, comiats, reportatges fotogràfics pre-boda, cerimònies diverses, etc.”, explica Mònica Roselló.

Un altre dels expositors de De Nuvis que ha apostat pels productes de proximitat com a detall per a casaments i celebracions és Mel Can Toni, de Seròs. Es tracta de la quarta generació en el negoci de la mel, amb més de sis-centes caixes distribuïdes per diferents zones de la comarca per poder produir diferents gustos i varietats del producte. Per primera vegada seran presents al saló per oferir detalls de mel per a tot tipus de celebracions, envasats en capritxosos pots de vidre de diferents formes (exagonal, àmfora, cor, etc.) i mides (15, 50, 100, 150 grams, etc.).

El propietari de la firma, Antoni Aresté, i la seva dona, Alevtyna, preparen els delicats potets, decorats de manera poc convencional, amb tot tipus de varietats: romaní, alzina, lavanda, mil flors, mel del Pirineu, etc. “Són detalls que la gent ens demana molt perquè posen en valor el producte del territori i la seva qualitat”, explica Aresté. Mel Can Toni fan venda directa a l'explotació de Seròs i a domicili durant tot l'any. També són presents al Mercat De l'Hort a Taula de Lleida, a la plaça Sant Joan de Lleida, el primer diumenge de cada mes.

S’imposa la papereria singular i personalitzada

Arts Gràfiques Bobalà serà present al saló amb un ampli ventall de propostes de papereria per a celebracions (casaments, comunions, batejos, aniversaris, etc.). Des d’invitacions per a tot tipus de cerimònies, minutes, targetes i sobres personalitzats, fins a sittings plans per a les celebracions. Jordi Mostany, cap d’impremta de l’empresa, explica que “actualment la moda tendeix a que cadascú personalitzi la papereria de la seva celebració, sempre de manera singular i innovadora”.

En aquest sentit Arts Gràfiques Bobalà ofereix les dues possibilitats: disseny i/o impressió. Dissenya tot tipus de productes per a celebracions i personalitza les invitacions de casament, els sobres, les fundes, les etiquetes pels detalls, photocalls, etc. L’empresa també ofereix la possibilitat d’imprimir els dissenys dels clients i de fer plastificacions, encunyacions, stampings, manipulacions d’invitacions, segells de cautxú personalitzats, etc.

Pel que fa a tendències, Mostany explica que “hi ha clients que busquen els dissenys més originals i innovadors, mentre que altres recuperen elements més clàssics com les lletres historiades, per posar un exemple”. L’objectiu però sempre és el mateix, “sorprendre als convidats i aconseguir que la celebració i els complements siguin un èxit”.

Comparteix

També t'interessarà