De 'retir espiritual' per l'Aplec

LLEIDACOM | Laura Gómez
Publicat: 
20-05-2022
Actualitzat: 03-06-2022 12:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • De 'retir espiritual' per l'Aplec
    Peu de foto: 
    Foto: Miquel de Santiago

Aquest divendres la capital del Segrià recupera l'Aplec del Caragol, una de les seves festes més tradicionals i multitudinàries del territori. La celebració, que enguany torna amb força, ja que és la primera edició que se celebra després de la pandèmia, compta amb un programa ple d'activitats per als 'collistes' i tothom qui vulgui donar un tomb pels Camps Elisis i viure la festa ponentina dels caragols.

Així bé, molts lleidatans i lleidatanes han marcat als seus calendaris els dies 20, 21 i 22 de maig com a reservats perquè fa temps -mesos, inclús anys- que somien amb la tornada d'aquesta festa. Aquests són els mateixos i mateixes que han desempolsegat les samarretes i dessuadores des de fa dies. Tanmateix, li han tret la polseguera als barrets de palla, perquè Lleida recupera l'Aplec, i és clar que un esdeveniment clau com aquest ha de considerar-se un depurador de tristors, angoixes i estrès.

És per aquesta raó que Postureig Lleida (@postudelleida) es fa ressò a les xarxes socials d'un "Formulari de Retir Espiritual", en el que ell mateix figura com avalador d'aquesta trobada. Al document és una mena de "permís" que han de signar els superiors/es de la teva feina per "anar-te'n de retir espiritual durant el cap de setmana (fins dimarts)" amb la finalitat de "retrobar-te amb tu mateix/a i poder ser molt més productiu un cop tornis a la feina". A més, afegeix en cas de trobar-te amb el teu superior/a coincideixin en el retir espiritual "acordaran no recordar aquesta trobada sota cap circumstància". Al final del full també apareix un espai on ha de signar el treballador i l'afectat (en aquest cas, el teu cap).


Així bé, si encara no has demanat dies de festa o d'assumptes personals per assistir a l'Aplec i celebrar-ho, et convidem a imprimir el teu certificat i formar part d'aquest "Retir Espiritual" que la teva ànima necessita. Això si, recorda que a una determinada edat l'alcohol afecta molt més i, potser, cal que ampliïs el teu certificat fins dimarts. En tot cas, ves a compte i gaudeix molt d'aquest gran esdeveniment.

Postdata: Fes cas a l'Amaia, col·laboradora i fundadora de LLEIDA.COM, i llegeix el seu article per sobreviure a l'Aplec. Creiem que et serà molt útil per aquest cap de setmana. Bon Aplec a tothom!

Comparteix

També t'interessarà