Dos morts i 34 casos nous de coronavirus en les darreres hores a Lleida

ACN
16-04-2020
  • Dos morts i 34 casos nous de coronavirus en les darreres hores a Lleida

El Departament de Salut ha confirmat aquest dimecres que en les darreres hores han mort dues persones amb covid-19 en hospitals de la Regió Sanitària de Lleida i cap en centres de l'Alt Pirineu i Aran. També s'han sumat 34 nous casos positius de coronavirus, dels quals 30 a Ponent i 4 al Pirineu i l'Aran. L'actualització de dades eleva la xifra de víctimes mortals registrades a la demarcació des de l'inici de la pandèmia en 109, mentre que el nombre total de positius arriba als 1.421. Actualment, 188 persones es troben ingressades en hospitals lleidatans, 35 de les quals a l'UCI. D'altra banda, en les últimes hores 25 persones han rebut l'alta i el nombre acumulat de pacients que han superat la malaltia a la demarcació ja és de 460.
Actualment, 164 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la Regió Sanitària de Lleida amb coronavirus. D'aquestes, 92 es troben ingressades a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 62 dels quals estan estables a planta i 30 es troben a l'UCI. 49 persones més estan ingressades a l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 44 de les quals estan estables a planta i 5 es troben a l'UCI i 23 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta. En les últimes hores han estat donades d'alta 17 persones que es trobaven ingressades a la RS Lleida i les altes acumulades són 365.

Pel que fa a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran, 24 persones es troben ingressades en centres hospitalaris amb coronavirus. D'aquestes, 2 es troben ingressades a l'Espitau Val d'Aran, 16 a l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, 2 a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell i 4 persones es troben ingressades a l'Hospital de Cerdanya. Totes elles, estables a planta. En les últimes hores, s'han registrat 8 altes als centres hospitalaris de la RS Alt Pirineu i Aran i les altes acumulades són 95.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?