Dues morts més amb covid-19 a Lleida i 35 nous positius en les últimes hores

ACN
Publicat: 
06-04-2020
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Arxiu Coronavirus Covid-19

El Departament de Salut ha confirmat que en les darreres hores ha mort una persona amb coronavirus SARS-CoV-2 a la Regió Sanitària de Lleida i una altra a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran. També s'han confirmat un total de 35 nous casos positius, dels quals 32 a Ponent i 3 al Pirineu. D'aquesta manera, la xifra de víctimes mortals registrades des de l'inici de la pandèmia és de 82 i el nombre total d'afectats ha arribat a 1.098 al conjunt de la demarcació lleidatana. D'altra banda, hi ha 277 persones ingressades en centres hospitalaris de la demarcació, mentre en les últimes hores 6 persones han rebut l'alta hospitalària i les altes acumulades ja són 227; 166 a Ponent i 61 al Pirineu.

De les 227 persones es troben actualment ingressades en centres hospitalaris de la Regió Sanitària de Lleida amb coronavirus, 138 estan a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 98 dels quals estan estables a planta i 40 es troben a l'UCI. Unes altres 43 estan ingressades a l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 33 de les quals estan estables a planta i 10 es troben a l'UCI, i les altres 46 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta.

De les 50 persones que es troben ingressades en centres hospitalaris de l'Alt Pirineu i Aran amb coronavirus, 11 es troben ingressats a l'Espitau Val d'Aran, 17 persones estan ingressades a l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, 9 estan a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell i 13 persones es troben ingressades a l'Hospital de Cerdanya. Totes elles estan estables a planta.

Comparteix

També t'interessarà