El Centre de Titelles de Lleida reviurà ‘Moby Dick’ a Alpicat

REDACCIÓ
13-11-2019
  • El Centre de Titelles de Lleida reviurà ‘Moby Dick’ a Alpicat

El Centre de Titelles de Lleida estrenarà aquest diumenge a Catalunya el seu nou espectacle On vas, Moby Dick? a la sala La Unió del municipi d’Alpicat. Com el nom indica, es tracta d’una adaptació de l’obra mestra de l’escriptor nord-americà Herman Melville dirigida a donar a conèixer als més petits –recomanada a partir dels tres anys– les peripècies del balener Pequod i el seu obstinat capità Ahab, a la caça de la colossal balena blanca Moby Dick.

En aquesta nova versió familiar, dirigida i adaptada per Joan-Andreu Vallvé, el protagonista és el jove Tim, que enamorat del mar visita sovint la seua àvia en un poble de pescadors.

Allà coneixerà la Kalin, una nena de la seua mateixa edat que li narrarà la història de la balena blanca i junts reviuran les seues aventures per deslliurar-se dels arpons del temible capità Ahab.

Clara Olmo i Albert Garcia són els dos titellaires que guiaran els dos petits protagonistes al llarg d’aquest espectacle que fusiona titelles, música i projeccions amb el nom d’un dels animals més reconeguts de la literatura universal.

El Centre de Titelles va escenificar per primera vegada l’espectacle a l’octubre a Vilafranca de Bonany (Mallorca) amb motiu del festival d’arts escèniques familiars i juvenils FIET 2019.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat confinar de nou Lleida i el Baix Segrià?