El Consolida’t de l’AMALL pren impuls entre les dones

REDACCIÓ
Publicat: 
25-05-2023
Actualitzat: 25-05-2023 20:13
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Consolida’t de l’AMALL pren impuls entre les dones
    Peu de foto: 
    Foto AMALL
  • El Consolida’t de l’AMALL pren impuls entre les dones
    Peu de foto: 
    Foto AMALL

Pere Roqué, president de l’Associació Multisectorial d’Autònoms de la Província de Lleida (AMALL), que ha celebrat avui alhora la cloenda de la 6a edició i la inauguració de la 7a del Consolida’t, ha explicat que el programa facilita “augmentar la seva competitivitat a les persones que ja són autònomes, i retenir el talent autòcton i autònom”, i ha constatat l’increment de participació del sector femení al programa destinat a la consolidació, enfortiment i reinvenció del treball autònom a Catalunya.

En aquest sentit, la presidenta de l’Espai Dona de la COELL, Ana Velasco, ha afirmat que es dona el fet que “abans de la pandèmia l’índex de participació de les dones en el programa Consolida’t era aproximadament del 29%, mentre que el 2021 el nombre de les participants va augmentar fins al 61%, percentatge que es manté”.

Per la seva part, Òscar Riu, director general de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, ha manifestat que la Confederació d’Organitzacions Empresarials de les Terres de Lleida (COELL) “és una de les entitats que el gestiona d’una forma millor”, referint-se al programa Consolida’t, al qual “es destinaran tres milions i mig d’euros” per tal de fer-lo arribar a cadascuna de les comarques catalanes, ha dit Riu.

A l’acte d’avui, encapçalat per Josep M. Gardeñes, president de la COELL, ha comptat amb la participació de Milagros de la Iglesia, Montse Cerqueda i Joan Viaña, assessors del Consolida’t; Montse Infante, David Jorba, Manel Fernández i Marcel·la Andreu, professors de les píndoles formatives, i Marta Bruna i Albert Salvia, alumnes del programa.

El Consolida’t de l’AMALL pren impuls entre les donesEn l’edició del 2022 del Consolida’t, que AMALL organitza des dels seus inicis, hi han participat 31 persones autònomes de 7 comarques diferents (Pallars Sobirà, Segrià, Urgell, Alt Urgell, la Noguera, Val d’Aran i la Segarra) que han pogut rebre assessorament i assistir a 9 píndoles formatives. En la d’enguany, ja hi ha 33 participants inscrits de 8 comarques diferents (Les Garrigues, Pallars Sobirà, Segrià, Solsonès, Pallars Jussà, la Noguera, Alta Ribagorça i la Cerdanya) i s’hi inclouen sectors nous com són el de joieria, activitats circenses, ioga o gestió cultural, entre d’altres.

Comparteix

També t'interessarà