L’Espai Dona de COELL inicia la segona fase de disseny del portal “Dona+Valor”

REDACCIÓ
Publicat: 
02-03-2023
Actualitzat: 02-03-2023 1:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L’Espai Dona de COELL inicia la segona fase de disseny del portal “Dona+Valor”
    Peu de foto: 
    Foto COELL

L’Espai Dona de la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL), amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida, va inaugurar aquest dimecres les jornades de la segona fase de disseny del portal “Dona+Valor. La xarxa de dones i ocupació de les Terres de Lleida” i que, un cop finalitzades, permetran lliurar-lo al personal tècnic per a la seva implementació.

Aquesta fase consistirà en el disseny sencer del portal amb tot el seu detall. L'objectiu és que pugui estar llest per ser lliurat a l'equip de persones programadores que el faran una realitat en finalitzar. Com en l’anterior, Monday Happy Monday (MHM) serà l'empresa que col·laborarà en el desenvolupament final de la plataforma. Per fer-ho, utilitzarà el Service Blueprint, una eina que permet obtenir el panorama general i detallat de com les dones i les empreses utilitzaran el portal.

Josep Maria Gardeñes, reelegit president de COELL
Peu de foto: 
Foto COELL

El mètode utilitzat per aquesta empresa especialitzada en innovació humana permet també identificar les dependències entre els diferents processos que es donaran dins el portal, identificar possibles punts febles, optimitzar les possibles interaccions complexes i, sobretot, millorar l'experiència de les persones usuàries.

Josep M. Gardeñes, president de COELL, ha estat l’encarregat d’inaugurar les jornades, juntament amb Paco Cerdà, tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida, i Montse Cerqueda, representant de l’Espai Dona de COELL. Gardeñes ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida en aquest projecte “que ha d’anar creixent i implementant-se” perquè, tal com ha afirmat Cerdà, “té viabilitat i valor”. Per a Cerqueda, degana del Col·legi de Graduats Socials de Barcelona, “no podem perdre l’oportunitat de fer-lo realitat”.

Entre els i les participants d’aquest projecte hi ha representants de la patronal, d’empreses diverses, de l’Ajuntament de Lleida, de l’Institut Municipal d’Ocupació (IMO) Salvador Seguí, del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), del Departament de Treball de la Generalitat i de la Diputació de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà