Josep Maria Gardeñes, reelegit president de COELL

REDACCIÓ
Publicat: 
22-02-2023
Actualitzat: 22-02-2023 18:48
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Josep Maria Gardeñes, reelegit president de COELL
    Peu de foto: 
    Foto COELL
  • Josep Maria Gardeñes, reelegit president de COELL
    Peu de foto: 
    Foto COELL

Josep Maria Gardeñes ha estat reelegit president de la Confederació d’Organitzacions Empresarials de les Terres de Lleida (COELL) per aclamació directa de tots els i les membres de l’Assemblea General Ordinària en les eleccions als òrgans de govern que han tingut lloc aquesta tarda a la seu de la patronal lleidatana. La mateixa Assemblea ha ratificat la proposta de càrrecs del president escollit, entre els quals n’hi ha cinc que també repeteixen i una nova incorporació que ha permès aconseguir la paritat en el màxim òrgan de l’entitat.

D’aquesta manera, Josep Maria Gardeñes, que és al capdavant de l’organització des del desembre del 2014, inicia el seu tercer mandat acompanyat per Montse Borniquel, primera vicepresidenta i presidenta del gremi de la Fusta;  Paco Grau, segon vicepresident i president del gremi d’instal·ladors AGRISEC; Marta Cervós, tercera vicepresidenta i presidenta del gremi de Materials per a la Construcció; Pere Roqué, quart vicepresident i president de l’associació d’autònoms AMALL; Manel Biosca, de B-Biosca Construccions, tresorer, i Isaura Romà, de Romà Infraestructures i Serveis, secretària i nova incorporació en l’equip de govern de la patronal.

En aquest nou mandat, “continuarem defensant els interessos dels empresaris i les empresaries de les Terres de Lleida sumant amb projectes de territori com el Fòrum Secore, fent lobby i fent d’altaveu de les necessitats de l’empresariat de les nostres comarques, impulsant els gremis i vetllant pels convenis que se signen a casa nostra, i enfortint els projectes propis i la formació”, ha dit dit Gardeñes.

Els projectes de COELL més destacats són el Fem Sectors per al prestigi del oficis entre els joves, que compta amb el suport de la Diputació de Lleida, i el Dona+Valor, en què col·labora l’Ajuntament de Lleida i que s’integra dins de l’Espai Dona. L’interès de la patronal també està posat en el que Gardeñes considera “un element clau per a nosaltres com és la formació, i el nostre equip sap posar-la al nivell més alt i competitiu”.

En aquest sentit, COELL destinarà aquest 2023 prop de 200.000 euros a la formació sectorial, transversal, a mida, per a aturats i autònoms. L’entitat destaca en la proposta de cursos relacionats amb els sectors de l’Agricultura, la Construcció, la Indústria i el Transport, així com els relacionats amb l’economia social, els idiomes, les aplicacions informàtiques i les TIC 4.0+Talent. A més a més, el programa Consolida’t per a la consolidació i el creixement dels autònoms del departament de Treball i el Sepe, organitzat per l’associació d’autònoms AMALL, arribarà enguany a la setena edició.

Josep Maria Gardeñes és vicepresident de Foment del Treball i membre de la junta directiva de la CEOE des del 2014, i president de la Federació de Constructors de Lleida i membre de la Fundació Laboral de la Construcció des de fa prop de divuit anys. El mandat de Gardeñes, que va estar al capdavant del Gremi de Constructors de les Terres de Lleida fins al 2021 durant més de disset anys, coincidirà amb els 50 anys de trajectòria de COELL com a organització empresarial que, a dia d’avui, dona aixopluc a prop de 3.000 associats.

Comparteix

També t'interessarà