El Cor del Segrià homenatjarà el món coral

REDACCIÓ
04-11-2021
  • El Cor del Segrià homenatjarà el món coral

La nau central de la Seu Vella de Lleida serà l’escenari, aquest diumenge 7 de novembre, del concert ‘Som la veu, no som la màscara’, que el Cor del Segrià oferirà en homenatge al món coral. El concert és una iniciativa de l’àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià a través de Segrià Corals i compta amb la col·laboració d’UniCorn i Ensemble UdL, cor i orquestra de la Universitat de Lleida, sota la direcció de Robert Faltus.

L’actuació cultural Segrià Corals, cicle de cant coral als municipis de la comarca, centra cada any els seus concerts en un homenatge. L’homenatge al món coral que se celebra enguany s’havia de fer l'any passat coincidint amb el 250è aniversari de la mort de Beethoven, però la situació epidemiològica va obligar a posposar-lo.

Malgrat que abans de la pandèmia el Cor del Segrià estava format per més formacions, en aquesta ocasió se celebrarà amb la participació de 8 corals del Segrià i 35 cantaires. És una mostra de la resiliència de les entitats corals, del seu entusiasme i fortalesa, en moments difícils en què les corals no han pogut fer els assajos habituals. Les formacions corals participants són la Coral Alzina d’Alcarràs, la Coral Bell Camp d’Alguaire, la Coral Campanes al Vol dels Alamús, la Coral el Roser de Massalcoreig, la Coral Flor d’Espígol de Rosselló, la Coral la Lira de Torres de Segre, la Coral la Palometa de Puigverd de Lleida, la Coral de Veus Unides i Veus del Roser d’Almacelles i la Coral Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

A més del concert, l’acte també inclourà la recitació del poema ‘Cançó’ de Miquel Martí i Pol a càrrec de la Maria José Fumanal, guanyadora del Premi de Recitació Poètica del Segrià del 2019. Tot seguit es durà a terme una visualització de les càpsules audiovisuals ‘Segrià, Terra de Cultura’, que donarà pas als parlaments de les autoritats i, per últim, al concert del Cor del Segrià.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta