El Festival Esbaiola't omple de circ, teatre i música el Pallars Sobirà

REDACCIÓ
Publicat: 
16-07-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Festival Esbaiola't omple de circ, teatre i música el Pallars Sobirà
    Peu de foto: 
    Festival Esbaiola't

Esterri d’Àneu ha acollit aquest divendres la segona jornada del Festival Esbaiola’t, després de tancar ahir un primer dia d’èxit. L’activitat ha començat a les 17h de la tarda amb l’animació Uh! Quin Cangueli, de la companyia lleidatana Xip Xap, seguit per la popular xocolatada de les senyores d’Esterri.

El punt internacional l’ha donat la companyia francesa Imperial Kikiristan, amb els seus espectacles “Fantasies kikiristaneses” i “ JümeläG”. Ambdós espectacles són estrenes a l’estat espanyol i es podran veure també demà dissabte dia 16. Durant la tarda el públic del festival també ha pogut gaudir de l’espectacle Dragoncio dels Titiriteros de Binéfar, La Tartana de la companyia de circ madrilenya Trocos Lucos.

Per altra banda, s’ha pogut veure un espectacle creat específicament pel festival, “Joves”, amb alumnat de l’Escola Municipal Aula de Teatre i del Centre de les Arcs del Circ Rogelio Rivel, que també estan duent a terme pràctiques formatives al festival.

Com a novetat, l’agrupació Pixie Dixie ha realitzat un concert dalt d’un mirador, on el públic ha ballat a ritme de jazz mentre contemplaven la posta de sol.

Avui també s’han posat en marxa els jocs gratuïts al carrer, de la mà de Toc de Fusta, i l’espectacle vivencial Secrets, de tombs creatius, així com els espais per als més menuts com el Nautilus, la platgeta o el taller de maquillatge.

L’Esbaiola’t encara el cap de setmana amb més de 6.000 entrades venudes, un 70% del total, i més d’una vuitantena de propostes.

Comparteix

També t'interessarà