El Lleida també jugarà a porta tancada contra el Nàstic

REDACCIÓ
02-12-2020
  • El Lleida també jugarà a porta tancada contra el Nàstic

El Lleida també jugarà a porta tancada, sense públic, l’encontre d’aquest diumenge vinent amb el Nàstic (18.00), ja que no ha rebut, almenys fins ahir, els permisos necessaris per obrir les portes de l’estadi als aficionats. A causa d’aquesta circumstància, el club estrenarà en aquest partit el servei de retransmissió en streaming, un producte que és gratis per als abonats i entra en el preu del carnet, mentre que per a la resta d’aficionats té un cost de 10 euros per partit. Avui informarà dels enllaços per accedir a la retransmissió. La idea del club és oferir per aquest sistema els duels que es juguin sense públic i que no siguin retransmesos en obert. El president, Albert Esteve, va anunciar el 26 d’octubre la intenció del club de sol·licitar els permisos necessaris per jugar amb l’estadi al 30 per cent de la seua capacitat. A causa de les restriccions, no va ser possible davant de Cornellà ni Llagostera i tampoc ho serà davant del Nàstic. La desescalada no avança amb la rapidesa necessària per fer-ho, per la qual cosa, des del club entenen que no serà possible que hi hagi públic fins que es passi al tram 2. La següent oportunitat, per tant, serà en el partit de la jornada 10, davant del Prat, el 20 de desembre.

D’altra banda, el club va comunicar ahir l’horari del partit de la Copa del Rei a Marbella, del pròxim dia 16 d’aquest desembre. Es jugarà a les 20.00 del vespre en eliminatòria a partit únic.

El Lleida també va informar ahir que, una vegada finalitzat el termini preferencial perquè els abonats renovessin el seu carnet, ja és possible que puguin fer-ho els aficionats en general. Això sí, al mateix preu que la temporada passada, sense el descompte que tenien els abonats. Tot el procés ha de fer-se de forma digital.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta