El lleidatà Iñaki Muñoz torna a casa

LLEIDA.COM / Miquel de Santiago
Publicat: 
07-06-2023
Actualitzat: 07-06-2023 19:09
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El lleidatà Iñaki Muñoz torna a casa
    Peu de foto: 
    Foto Miquel de Santiago

El futbolista professional d’Alcoletge, Iñaki Muñoz Sarriegui, “Musa”, torna a casa. El jugador deixa el 360GG Futsal de la Serie A italiana per sumar-se a les files del Lamsauto Futsal Lleida la propera temporada 2023/2024. Al seus 27 anys, Muñoz acumula experiència com a jugador i a les banquetes, una faceta que mantindrà al Segrià, com a membre de l’equip tècnic de la base del Futbol Sala Alcoletge.

“Tenia clar que volia tornar a casa i repetir en aquest club amb els companys de l’anterior etapa que vam competir a Segona B”, explica a LLEIDA.COM, tot remarcant les ganes que té d’”escriure una nova etapa al futsal de Lleida”, juntament amb els seus “nous” companys. Per això, es mostra ambiciós i es fixa l’objectiu de repetir l’ascens de Tercera a Segona B, una meta que el conjunt lleidatà ha tingut a tocar aquesta temporada. De fet, l’Iñaki mantenia la seva vinculació a distància amb al primer equip del Futsal Lleida, ajudant en la planificació tàctica i treball de video al primer entrenador, Sergi Gil

Muñoz ha estat uns dels màxims referents del futbol sala de Ponent aquests últims anys, durant els quals ha competit a la Primera Divisió d’Itàlia i un any a l’Ejido de la Segona Divisió española. També forma part d’una gran generació que va propiciar l'ascens del juvenil de l’Alcoletge a la màxima categoria del futbol sala estatal. Com a entrenador, també va formar durant unes temporades als jugadors de la base blava. Actualment, també es troba immers en la primera edició de la Lleida League, inspirada en la revolucionària Kings League, que Muñoz impulsa juntament el jugador lleidatà Pol Barrot.

Comparteix

També t'interessarà