El nou local del Consell Comarcal del Segrià estrena mural de l'artista Lily Brick

REDACCIÓ
Publicat: 
28-03-2023
Actualitzat: 28-03-2023 9:18
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El nou local del Consell Comarcal del Segrià estrena mural de l'artista Lily Brick
    Peu de foto: 
    Consell Comarcal del Segrià

El nou local del Consell Comarcal del Segrià, situat al carrer Jaume II número 15 de Lleida, llueix des d’avui un nou mural de l’artista Lily Brick.

Després de quatre dies de feina intensa, aquest dilluns s’ha acabat el mural amb una foto de grup de l’artista amb alguns dels treballadors i treballadores de l’Àrea de Serveis Socials del Consell, que es traslladaran en els propers dies a les noves oficines.

Toni Bosch, vicepresident i cap de l’àrea de Serveis Socials, Benestar i Família, ha explicat la intenció de la iniciativa: “Estem molt satisfets del resultat i molt agraïts a la Lily que hagi compartit amb nosaltres el seu art i la seva sensibilitat per plasmar tres imatges de mans diverses en aquest mural amb el qual volem mostrar la importància que tenen les persones en els serveis que presta el Consell Comarcal, l’acollida, la cura, el fet d’ajudar... així com la diversitat de la nostra societat”.

Bosch també destaca que “amb el mural serà més fàcil que la gent ens situï a la ciutat i ens agradaria que això també doni més caliu al nou local i ens ajudi a que se’ns vegi com a referents en l’atenció a les persones”.

El vicepresident assegura que el mural ha estat molt ben acollit pel barri de Cappont: “Durant la setmana passada ja vam rebre molts comentaris positius de veïns i veïnes que es paraven a mirar mentre la Lily pintava o s’hi feien fotos, i també està tenint molt èxit a les xarxes socials”.

Lily també s’ha mostrat molt satisfeta de col·laborar amb el Consell: “El meu concepte d'humanitat, amor, cura i família, en les tres persianes del que seran les noves instal·lacions de l'àrea de serveis socials del Consell Comarcal del Segrià”.

Comparteix

També t'interessarà