El Secà de Sant Pere inaugura la represa de les festes dels barris

REDACCIÓ
26-06-2021
  • El Secà de Sant Pere inaugura la represa de les festes dels barris

El Secà de Sant Pere inaugura la represa de les festes dels barris a la ciutat de Lleida després del parèntesi provocat per la pandèmia. Tot i que ja s’han celebrat alguns actes avançats, l’inici oficial de la festa s'ha viscut aquest divendres, amb la lectura del pregó a càrrec de Julián Garrido, qui ha estat president de l’Associació de Veïns (AV) en els darrers 25 anys.

Fins diumenge a la nit, el Secà viurà un seguit de cites pensades perquè tothom surti al carrer a gaudir de la festa. Actes infantils, àpats de germanor, la missa solemne, batucada, cinema familiar, campionat de botifarra, vermut i diferents propostes musicals conformen el programa d’actes que ha preparat l’Associació de Veïns, amb la col·laboració dels grups de Joves i de Jubilats del Secà.

La programació s’allargarà, més enllà del fi de festa, fins divendres 2 de juliol, amb la disputa de la 5a Milla Solidària del Secà de Sant Pere, organitzada per l’AV amb el suport de Down Lleida.

Camí de la Mariola

També és Festa Major al Camí de la Mariola. Els actes s’inicien aquest dissabte, a les 10.30 h, amb una gimcana per l’Horta i a la nit, hi haurà un sopar popular amb espectacle.

Per al diumenge s’han programat una caminada i bicicletada popular, una missa i un espectacle de fi de festa. En la celebració de totes dues festes, caldrà seguir les mesures sanitàries vigents.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta