⏯️ El segon Magnífic Fest de Lleida tanca amb més de 8.000 espectadors

REDACCIÓ
Publicat: 
19-06-2023
Actualitzat: 19-06-2023 9:23
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ⏯️ El segon Magnífic Fest de Lleida tanca amb més de 8.000 espectadors
    Peu de foto: 
    Foto Magnífic Fest

El Magnífic Fest de Lleida va tancar aquest diumenge la segona edició amb una programació familiar, que inclou els concerts de Dàmaris Gelabert i Xiula. Durant els quatre dies d'actuacions, el certamen ha atret més de 8.000 espectadors de diferents punts de Catalunya i l'Estat espanyol, i fins i tot de l'estranger. Així, un dels responsables de l'organització, Santi Salvador, ha afirmat que la ciutat ha respirat "aire de festival" i ha considerat que aquest ha estat un "èxit". N'ha destacat també la resposta del públic, sobretot quan dissabte a la nit "ningú va moure's del recinte" malgrat la pluja que va fer acte de presència durant els concerts programats a l'escenari principal dels grups Viva Suecia o La Casa Azul.

Tot i això, les precipitacions van obligar a cancel·lar les actuacions previstes a l'escenari sense cobert, com les de l'artista Boye i el grup Mabel Flores.

El Magnífic Fest ha ofert al llarg dels quatre dies més d'una quarantena d'actuacions per a tota mena de públic per part d'artistes i grups vinculats a l'indie, el pop, el rock, la tecnorumba, la música catalana o infantil. El festival ha estrenat enguany nova ubicació al recinte de les Firetes. Salvador creu que el trasllat ha estat un "encert" perquè els ha facilitat tota la feina logística i preveu que aquest espai acolli la tercera edició, la qual espera que sigui "millor" que aquesta segona.

El segon Magnífic Fest de Lleida va iniciar-se dijous passat amb el concert del duo madrileny Camela, que va desfermar l'eufòria dels assistents. Divendres va ser el torn d'artistes com Dani Fernández i grups com Arde Bogotá o Sexy Zebras. El programa incloïa també les actuacions dels lleidatans Sexenni i Selva Nua, entre altres.

En paral·lel, el certamen ha habilitat també un escenari al centre històric, vora la Panera, per a les actuacions de franc de diferents grups emergents. També ha ofert servei de beguda i menjar amb 'food trucks' o barres.

Comparteix

També t'interessarà