#EleccionsGenerals10N: Ciutadans denuncia presumptes irregularitats en l'enviament de propaganda electoral a Solsona

REDACCIÓ
08-11-2019
  • #EleccionsGenerals10N: Ciutadans denúncia presumptes irregularitats en l'enviament de propaganda electoral a Solsona
    Peu de foto: 
    Foto Cristina Daza

Ciutadans ha denunciat presumptes irregularitats en l'enviament de propaganda electoral de la formació taronja a Solsona. La candidata de Cs al Congrés per Lleida, María Burrel, al costat de la candidata al Senat Cristina Daza, ha anunciat que acudiran a la Junta Electoral Provincial per a denunciar el “sabotatge electoral que estem sofrint a la província de Lleida”. Burrel ho ha dit després que hagi aparegut en les escombraries propaganda electoral de la formació, que havia d'haver-se repartit entre els electors de Solsona.

Burrel ha afirmat que des de Ciutadans ja s'està redactant la denúncia i ha qualificat el fet de “vergonyós". Segons la candidata, “molts votants ens han transmès en multitud d'ocasions el seu desig de rebre el sobre i la papereta de Cs a casa", diu, "perquè en el col·legi electoral se senten coartats pels apoderats i interventors del separatisme”. “Volem saber la veritat sobre aquest assumpte", sentència Burrel, alhora que exigeix "garanties per tal que tots els ciutadans puguin votar diumenge que ve en igualtat d'oportunitats”, sentència Burrel.

Fins al moment, la formació taronja afirma que s'han arribat a rebutjar en les escombraries més de 50 sobres electorals i que es realitzarà una recerca per a depurar responsabilitats i llançar llum sobre els fets.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que davant de la malaltia de l'Alzheimer...