Els Alumni de la Universitat de Navarra de Lleida celebren la primera trobada al Museu de Lleida

REDACCIÓ
Publicat: 
29-11-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Els Alumni de la Universitat de Navarra de Lleida celebren la primera trobada al Museu de Lleida
    Peu de foto: 
    Alumni Universidad de Navarra

El passat dissabte, 26 de novembre, la Junta Alumni de Lleida va celebrar la primera Trobada Alumni amb els antics alumnes de Lleida. En aquesta trobada, que va tenir lloc al Museu de Lleida, va participar també el conferenciant Xavi Roca, que va impartir la Masterclass “Potencia la teva marca personal en temps de crisi”.

En Xavi Roca va compartir amb els antics alumnes de la Universitat algunes de les claus que poden ajudar a potenciar una marca personal. Al finalitzar la conferència, els assistents van poder realitzar una visita guiada i van compartir un espai de networking al Museu de Lleida.

Aquest acte és el primer impulsat per l’actual Junta d’antics alumnes de Lleida. Joan de Santiago, president de la junta, ha ressaltat “la importància de donar a conèixer el patrimoni sociocultural de Lleida a través d’aquest tipus d’esdeveniments, una bona base pera complementar les moltes activitats i de networking que volem impulsar des de la Junta”.

Neix l’Agrupació Territorial d’Alumni-Universitat de Navarra a Lleida
Peu de foto: 
Foto Agrupació Territorial d’Alumni-Universitat de Navarra a Lleida

La junta la composen:

  • President: Joan de Santiago (COM’10)
  • Vicepresidenta: Dorinda Aventín (DER’97)
  • Secretaria: Ainara Sánchez (FAR-NUT’08)
  • Vocals: Montse Díaz (HUM’00, Pdh’09), José Antonio Morales (HIS’01), Romina Polo i Nolla (NUT’98), M. Esther Rossich Font (MED’99) i Juan Ramon Mor (DER’92, GEO’91)
Comparteix

També t'interessarà